ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ

Στη Λεωφόρο Ηροδότου, λίγο πριν από τη συμβολή με τη Λεωφόρο Ικάρου, διατίθεται προς πώληση αυτοτελές κτίριο συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ., κατασκευής 1985, σε οικόπεδο 150 τ.μ., σε ένα από τα πιο προβεβλημένα και εμπορικά σημεία της Νέας Αλικαρνασσού.
Το ακίνητο συνδυάζει επαγγελματική και οικιστική χρήση, δίνοντας στον νέο ιδιοκτήτη τη δυνατότητα να αξιοποιήσει διαφορετικά το κάθε επίπεδο, ανάλογα με τις ανάγκες ή το επενδυτικό του πλάνο.
Στο ισόγειο βρίσκεται κατάστημα 60 τ.μ. με πατάρι 20 τ.μ., ένας χώρος που χάρη στη μεγάλη προβολή του επί της λεωφόρου μπορεί να φιλοξενήσει πληθώρα εμπορικών ή επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Στον όροφο υπάρχει διαμέρισμα 70 τ.μ., το οποίο χρήζει πλήρους ανακαίνισης, προσφέροντας όμως τη δυνατότητα διαμόρφωσης μιας σύγχρονης κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου ιδιοκτήτη.
Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα του ακινήτου είναι το υπόλοιπο δόμησης 55 τ.μ., το οποίο δημιουργεί επιπλέον δυνατότητες αξιοποίησης και αυξάνει τη μελλοντική του αξία.
Η θέση του, πάνω σε έναν από τους βασικότερους οδικούς άξονες του Ηρακλείου, εξασφαλίζει συνεχή προβολή, υψηλή εμπορική αξία και άμεση πρόσβαση τόσο προς το κέντρο της πόλης όσο και προς το αεροδρόμιο και τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.
Ένα ακίνητο που απευθύνεται σε επαγγελματίες, επενδυτές και επιχειρηματίες που αναζητούν ένα κτίριο με πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης σε μία από τις πλέον εμπορικές περιοχές του Ηρακλείου.

Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ482833
Κωδ. Αναφοράς 2034
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Αυτόνομα Κτίρια
Περιοχή Ηράκλειο, Πόλη Ηρακλείου, Αλικαρνασσός
Εμβαδόν 150τ.μ.
Τιμή € 195.000
Τιμή / τ.μ. € 1.300,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδος:
Επαγγελματικός χώρος
Όροφοι Κτιρίου:
Ισόγειο
Εμβαδό (τ.μ.):
150
Έτος κατασκευής:
1985
Δείκτης ενεργειακής απόδοσης:
Ε
Δημοσιεύτηκε:
Τρίτη, 15 Σεπ 2026
Επισκέψεις:
23