Συχνές Ερωτήσεις

Εγγραφή / Σύνδεση

Στην Αρχική Σελίδα (πάνω δεξιά), υπάρχουν οι επιλογές Σύνδεση / Εγγραφή.

Επιλέγοντάς Δημιουργία Λογαριασμού, ανοίγει νέα σελίδα με 4 πεδία προς συμπλήρωση (για τον απλό/ιδιωτικό λογαριασμό):

α) ένα όνομα χρήστη την επιλογής σας
β) το email σας
γ) ένας κωδικός της επιλογής σας
δ) επανάληψη του κωδικού για επιβεβαίωση.

Αφού συμπληρώσετε τα πεδία, πατήστε το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ. Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε.

Για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας, πατήστε το σύνδεσμο που θα βρείτε στο e-mail που σας έχει σταλεί

α) Επιβεβαιώστε ότι έχετε εισάγει σωστά ολόκληρο το email σας.

β) Εάν ξεχάσατε τον κωδικό σας, πατήστε «Ξέχασα τον κωδικό μου». Στο πεδίο που θα σας ανοίξει, εισάγετε το email σας. Σε πολύ λίγο χρόνο θα σταλεί στο email σας ένας σύνδεσμος. Πατάτε το σύνδεσμο και δημιουργείτε έναν νέο κωδικό για το λογαριασμό σας.

Καταχώρηση / Επεξεργασία / Διαγραφή αγγελιών

Εφόσον έχετε κάνει εγγραφή στο kritikes-aggelies.gr (βλ.παραπάνω), επιλέγετε Καταχώρηση Αγγελίας (πάνω δεξιά σε κάθε σελίδα του site). Θα μεταβείτε στην πλατφόρμα συμπλήρωσης αγγελίας. Ακολουθήστε τα βήματα με τη σειρά. Επιλέγετε κατηγορία, κείμενο, χαρακτηριστικά και πολυμέσα (φωτογραφίες ή/και βίντεο) ώστε να γίνει η αγγελία σας αποδοτικότερη.

Εφόσον έχετε κάνει εγγραφή, από το προφίλ σας μπορείτε να μεταβείτε στις αγγελίες που έχετε ήδη καταχωρήσει. Αφού κάνετε σύνδεση στο λογαριασμό σας, πατάτε στο εικονίδιο με το ανθρωπάκι (πάνω δεξιά) και κάνετε κλικ στην επιλογή «πίνακας ελέγχου».

Οι επιλογές που θα σας εμφανίσει είναι:

1) Το προφίλ μου (περιλαμβάνει τα στοιχεία που έχετε δώσει με την εγγραφή σας)
2) Οι αγγελίες μου (μια λίστα με όλες τις αγγελίες που έχετε καταχωρήσει)
3) Νέα αγγελία (καταχώρηση νέας αγγελίας)
4) Οι λίστες μου (λίστες με αγγελίες άλλων αγγελιοδοτών που έχετε αποθηκεύσει)

Πατήστε στο 2) Οι αγγελίες μου και επεξεργαστείτε όπως εσείς επιθυμείτε την αγγελία που θέλετε.

(Σε κάθε τροποποίηση η αγγελία σας περνά ξανά από έγκριση πριν δημοσιευθεί)

Internet: Η αγγελία σας θα δημοσιευθεί στο site πολύ σύντομα από την καταχώρησή της, αφού πρώτα περάσει από το τμήμα σύνταξης των Κρητικών Αγγελιών (σε ώρες λειτουργίας των γραφείων μας, ο χρόνος καταχώρησης είναι μόνο λίγα λεπτά).
Η αγγελία σας θα παραμείνει στο kritikes-aggelies.gr για περίπου 2 μήνες και μετά απενεργοποιείται αυτόματα. Αν επιθυμείτε απενεργοποίηση της αγγελίας σας νωρίτερα, απενεργοποιήστε την από το προφίλ σας.

Έντυπο: Το έντυπο κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Κρήτης κάθε Δευτέρα, οπότε η αγγελία σας θα μπει και στην εφημερίδα ημέρα Δευτέρα και θα παραμείνει για 2 εβδομάδες περίπου. Αν επιθυμείτε απενεργοποίηση της αγγελίας σας νωρίτερα ή ανανέωση αυτής, ανανεώστε ή απενεργοποιήστε την από το προφίλ σας.

Εάν κάνατε οποιαδήποτε τροποποίηση, η αγγελία αποσύρεται για να διορθωθεί-εγκριθεί από το τμήμα σύνταξης και μετά από μικρό χρονικό διάστημα θα επανέλθει.

Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε μέσω Internet μια αγγελία που έχετε καταχωρήσει τηλεφωνικά. Εφόσον το επιθυμείτε, μετά την εγγραφή σας στο kritikes-aggelies.gr, μπορούμε να προσθέσουμε την αγγελία που καταχωρήθηκε τηλεφωνικά στο προφίλ σας, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν όποτε εσείς επιθυμείτε.

Οι λόγοι απόρριψης αγγελιών πριν τη δημοσίευση είναι οι εξής:

 • Κείμενο αποκλειστικά σε κεφαλαία.
 • Κείμενο με λατινικούς χαρακτήρες (Greeklish).
 • Κείμενο χωρίς τονισμό.
 • Κείμενο με χαρακτήρα διαφήμισης.
 • Υπέρβαση ορίου λέξεων για το έντυπο(25)
 • Επανάληψη αγγελίας
 • Ελλιπής καθορισμός περιοχής (για Ακίνητα).
 • Φωτογραφίες με αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων καθώς & πρόσωπα.

Ο έλεγχος των αγγελιών γίνεται για την αποφυγή κειμένων με υβριστικό – προσβλητικό περιεχόμενο, για την επιβεβαίωση εγκυρότητας αγγελιών ιδιαίτερου/ ύποπτου περιεχομένου, για τη διόρθωση εσφαλμένης επιλογής κατηγορίας ή και έκφρασης/σύνταξης, για την αποφυγή διαφημιστικών μηνυμάτων. Διατηρούμε το δικαίωμα για μικρές διορθώσεις (χωρίς αλλοίωση του περιεχομένου) καθώς και για διαγραφές αγγελιών, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Οδηγίες για να δημοσιευτεί γρήγορα & σωστά η αγγελία σας.

 • Στο πεδίο "Τίτλος αγγελίας", γράψτε:
  → Για Οχήματα: την μάρκα του αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας (αν δεν καταχωρηθεί αυτόματα).
  → Για Ακίνητα: την περιοχή ή την ευρύτερη περιοχή. π.χ. ΜΑΣΤΑΜΠΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ
  → Για Εργασία, Υπηρεσίες και σχετικά: την ειδικότητα ή τη θέση π.χ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ, ΑΤΟΜΑ
  → Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες: μία - δύο λέξεις οι οποίες χαρακτηρίζουν την προσφορά ή τη ζήτηση που απευθύνετε στον αναγνώστη.
 • Γράψτε το κείμενο με πεζά (μικρά) γράμματα και ΟΧΙ εξολοκλήρου με κεφαλαία. Χρησιμοποιείτε κεφαλαία μόνο όπου είναι απαραίτητο.
 • Το κείμενο εντύπου μπορεί να έχει έως και 25 λέξεις. Το σύστημα δεν μετράει σαν λέξη λιγότερα από 3 γράμματα (πχ ο, η, το, κι, ως, σε).
 • Μην κολλάτε τις λέξεις για να υπερβείτε τις 25. Θα διαγραφούν στον έλεγχο από το τμήμα σύνταξης και εφ' όσον το υπόλοιπο δεν μπορεί να σχηματίσει κείμενο για την αγγελία, θα διαγραφεί όλη η αγγελία.
 • Φροντίστε η τιμή στο πεδίο εντύπου να συμφωνεί με την τιμή στο πεδίο Internet. Σε περίπτωση διαφορετικών τιμών θα διαγράφονται και οι 2 και η αγγελία θα μένει χωρίς τιμή.
 • Στο πεδίο τιμής Internet, μην καταχωρείτε μη έγκυρες τιμές (1 Ευρώ κτλ) μόνο και μόνο για να συμπληρώνετε το πεδίο. Μη έγκυρες τιμές διαγράφονται κατά την έγκριση.
 • Μην γράφετε στο κείμενο της αγγελίας στοιχεία επικοινωνίας, τηλέφωνα, e-mails, urls, διευθύνσεις. Επίσης, στοιχεία όπως Επωνυμίες, διακριτικοί τίτλοι, φίρμες, αποτελούν στοιχεία διαφήμισης και αφαιρούνται εκτός και αν η αγγελία σας αφορά αναζήτηση προσωπικού και καταχωρείται ως «επιλεγμένη» αγγελία.
 • Οι μικρές αγγελίες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σαν διαφήμιση. Αν θέλετε να διαφημιστείτε μέσω των σελίδων μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΤΡΟΠΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

ΕΝΤΥΠΟ: Η κάθε αγγελία θα δημοσιεύεται για περίπου 2-3 συνεχόμενες εκδόσεις (έως 10 μέρες). Έπειτα, ενεργοποιείται στο προφίλ σας («Οι αγγελίες μου») το κουμπί της ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, πατώντας το η αγγελία σας επανακαταχωρείται για τις επόμενες 2-3 εκδόσεις κοκ. ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

INTERNET: Η κάθε αγγελία παραμένει στο Internet για περίπου 2 μήνες από την ημερομηνία καταχώρησης.

Αν επιθυμείτε απενεργοποίηση της αγγελίας σας νωρίτερα, απενεργοποιήστε την από το προφίλ σας.

α) Δημιουργώντας μια λίστα αγγελιών, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύετε αγγελίες που σας ενδιαφέρουν σε κατηγοριοποιημένες λίστες, όπως επίσης και να κρατάτε σημειώσεις για κάθε αγγελία που υπάρχει στις λίστες αυτές. Οι σημειώσεις εμφανίζονται πάντα κάτω από τις αγγελίες στις οποίες τις έχετε προσθέσει, αρκεί να είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο kritikes-aggelies.gr.

β) Δημιουργήστε νέες λίστες αγγελιών από τις «λίστες μου» που θα βρείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, πατάτε αποθήκευση σε μια οποιαδήποτε αγγελία κι έπειτα «αποθήκευση σε λίστα» ή «δημιουργία νέας». Μπορείτε να φτιάξετε όσες λίστες θέλετε, να τις ονομάσετε όπως επιθυμείτε και να τις επεξεργάζεστε ανά πάσα στιγμή.

ΑΠΛΗ-ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΑ: Αγγελίες δημοσιευμένες με σειρά ημερομηνίας καταχώρησης, χωρίς σειρά προτεραιότητας.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΑΓΓΕΛΙΑ: Αγγελίες με σειρά προτεραιότητας και ειδική σήμανση, με προτεραιότητα σε σχέση με τις απλές.

HIGHLIGHTED ΑΓΓΕΛΙΑ: Επιλεγμένες αγγελίες με φόντο που τις κάνει να ξεχωρίζουν, ειδική σήμανση και με προτεραιότητα σε σχέση με τις απλές.

TOP ΑΓΓΕΛΙΑ: Οι αγγελίες της 1ης σελίδας κάθε κατηγορίας, με σειρά προτεραιότητας και ειδική σήμανση, πριν και τις επιλεγμένες.
Η επιλογή αυτή έχει χαρακτήρα «επείγουσας αγγελίας» και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές επιλογές.

POP UP ΑΓΓΕΛΙΑ (Χορηγούμενη): Εμφάνιση αγγελίας σε παράθυρο pop up με το άνοιγμα αγγελίας της αντίστοιχης κατηγορίας, ειδική σήμανση χορηγούμενης αγγελίας, δημοσίευση στα social media, μια από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές επιλογές.

ALPHA ΑΓΓΕΛΙΑ: Η 1η αγγελία της κατηγορίας σε μορφή gif banner, σταθερή σε όλες τις σελίδες και όλες τις υποκατηγορίες που αφορούν την αγγελία, εμφάνιση και ως επιλεγμένη αγγελία, δημοσίευση με προώθηση και στα social media. Καλύπτει κάθε υποκατηγορία και έχει αποδειχθεί η πιο αποτελεσματική καταχώρηση στην κατηγορία αναζήτησης προσωπικού *

ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΤΥΠΟΥ: Αγγελίες σε εξωτερικό ή εσωτερικό πλαίσιο στην εφημερίδα *

Όλες οι παραπάνω διακεκριμένες προβολές, στην κατηγορία αναζήτησης προσωπικού, μπορούν να συμπεριλαμβάνουν και προτρέπουμε να συμπεριλαμβάνουν την επωνυμία της επιχείρησης που αναζητά προσωπικό, καθώς και το λογότυπο αυτής στη φωτογραφία της αγγελίας.

* Για αναβάθμιση της αγγελίας σας σε alpha ή πλαίσιο, καλέστε μας στο 2810 342474

Στην αποστολή των μηνυμάτων για αγορά υπηρεσιών στο kritikes-aggelies.gr, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να στέλνετε τους σωστούς κωδικούς στον σωστό 5ψήφιο αριθμό.

Αν δεν έχετε λάβει μήνυμα ή αν λάβατε αλλά δεν ενεργοποιείται ο κωδικός για την υπηρεσία που αγοράσατε, παρακαλούμε ελέγξτε ότι έγιναν σωστά τα βήματα της διαδικασίας και εφόσον δεν υπήρξε λάθος στη διαδικασία, επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση και άμεση διόρθωση.

Η έντυπη μορφή της εφημερίδας, κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα στα περίπτερα όλης της Κρήτης.

Το site μας ενημερώνεται σε συνεχή βάση. Πριν προβείτε στην αγορά εντύπου για μια αγγελία που έχετε δει στην ιστοσελίδα μας, επιβεβαιώστε την ημερομηνία καταχώρησης της. Εάν έχει καταχωρηθεί ημερολογιακά μετά την εκτύπωση του εντύπου, το πιθανότερο είναι να υπάρχει μόνο στο site (μέχρι την επόμενη έκδοση).

ΩΡΕΣ/ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση:
Μάχης Κρήτης 101, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνα:
Ηράκλειο & Λασίθι: 2810 342474
Χανιά: 2821 200210
Ρέθυμνο: 2831 600610

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 09:00-20:30, εκτός Τετάρτης 09:00-17:00 & Σάββατο 09:00-15:00.
Για επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα καλέστε πρωινές ώρες.