ΠΑΤΕΛΕΣ
ΠΑΤΕΛΕΣ
Ενοικιάζεται 2άρι 50 τ.μ., επιπλωμένο και ηλεκτρικά εξοπλισμένο στην περιοχή Πατέλες στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το διαμέρισμα είναι κατασκευασμένο το 2018, ανακαινισμένο το 2024, βρίσκεται σε ημιυπόγειο, είναι εσωτερικό, ευάερο, και ευήλιο.
Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 ενιαίο σαλόνι-κουζίνα, 1 μπάνιο και μια αυλή.
Η θέρμανση του είναι με air-condition.
Διαθέτει ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, δάπεδα από laminate, αυτόνομο ρολοι ρεύματος, και ενεργειακό πιστοποιητικο Δ.
Κοινόχρηστα 15€.
Παρέχεται Δωρεάν ίντερνετ.
Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, σε μικρή απόσταση από στάσεις λεωφορείων, Super Market, φαρμακεία, ΑΤΜ, εμπορικά μαγαζιά, καφετέριες, φούρνους, πλατείες ενώ απέχει μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της Πόλης – την Πλατεία Λιονταριών.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσουμε μία επίσκεψη στον χώρο.Τιμή: €500 (Κωδ. 8-0144)
ADM Real Estate Τηλέφωνο Επικοινωνίας: σταθερό 2811 813780, κινητό 6937197075, Email: info@admrealestate.gr
Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας και Α.Φ.Μ.
Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
- Εμβαδό (τ.μ.):
- 50
- Όροφος:
- Ημιυπόγειο
- Υπνοδωμάτια:
- 1
- Μπάνια:
- 1
- Τύπος Θέρμανσης:
- Αυτόνομη Θέρμανση
- Έτος κατασκευής:
- 2018
- Έτος ανακαίνισης:
- 2024
- Δείκτης ενεργειακής απόδοσης:
- Γ
- Είδος Μίσθωσης:
-
Μακροχρόνια (1 Έτος +)
- Άλλα Χαρακτηριστικά:
-
InternetΑυλήΕνιαία σαλόνι/κουζίναΕπιπλωμένοΗλεκτρικά εξοπλισμένοΚλιματισμός
- Ανανεώθηκε:
- Τρίτη, 15 Σεπ 2026
- Επισκέψεις:
- 238