ΑΓΙΟΣ ΤΙΤΟΣ:

Ενοικιάζεται εξαιρετικό διαμέρισμα 2άρι, επιφάνειας 42 τ.μ., σε άριστη κατάσταση, στον 2ο όροφο περιποιημένης πολυκατοικίας με ανελκυστήρα. Το ακίνητο βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο στο κέντρο του Ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από το Αρχαιολογικό Μουσείο, την πλατεία Ελευθερίας και όλες τις κεντρικές υπηρεσίες.

Το διαμέρισμα διαθέτει ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, ένα άνετο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Είναι ημιεπιπλωμένο και από ηλεκτρικές συσκευές περιλαμβάνει ψυγείο.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου:
Εμβαδό: 42 τ.μ.

Όροφος: 2ος (με ασανσέρ)

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Κατάσταση: Άριστη

Ενεργειακή Κλάση: ΠΕΑ Ε

Ανέσεις & Παροχές:
Κλιματισμός (A/C): Πλήρης κάλυψη για ψύξη/θέρμανση.

Ασφάλεια: Διαθέτει πόρτα ασφαλείας.

Έπιπλα/Συσκευές: Ημιεπιπλωμένο (περιλαμβάνει ψυγείο).

Οικονομία: Πολύ χαμηλά κοινόχρηστα, μόλις 20€/μήνα.

Πλεονεκτήματα Τοποθεσίας:
Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για φοιτητές, εκπαιδευτικούς ή εργαζόμενους στο κέντρο, καθώς προσφέρει άμεση πρόσβαση σε στάσεις λεωφορείων, καταστήματα, καφέ και τον εμπορικό ιστό της πόλης, χωρίς την ανάγκη αυτοκινήτου.

Τιμή Ενοικίου: 550€ / μήνα
Διαθεσιμότητα: Από 02/04/2026.
Οι αγγελίες μας ενημερώνονται καθημερινά. Η διαθεσιμότητα επιβεβαιώνεται πριν από κάθε ραντεβού. Πληροφορίες & Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Στοιχεία Γραφείου: Αρ. Μεσιτικής Άδειας: Ν.690 Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 180520027000.

Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
Η θέση δεν αντιστοιχεί στο ακριβές σημείο του ακινήτου
Επικοινωνήστε με τον αγγελιοδότη
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ465182
Τύπος Ενοικίαση
Κατηγορία Δυάρια
Περιοχή Ηράκλειο, Πόλη Ηρακλείου, Άγιος Τίτος
Εμβαδόν 42τ.μ.
Τιμή € 550
Τιμή / τ.μ. € 13,10
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατάσταση:
Άριστη Κατάσταση
Εμβαδό (τ.μ.):
42
Όροφος:
2ος
Υπνοδωμάτια:
1
Μπάνια:
1
Διαθέσιμο από:
2/4/2026
Δείκτης ενεργειακής απόδοσης:
Ε
Άλλα Χαρακτηριστικά:
Ανελκυστήρας
Ενιαία σαλόνι/κουζίνα
Κλιματισμός
Πόρτα ασφαλείας
Δημοσιεύτηκε:
Σάββατο, 21 Μαρ 2026
Επισκέψεις:
42