EXECUTIVE CHEF

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Hersonissos Group Hotels αναζητά για ξενοδοχείο της, 4* all inclusive 300 δωματίων, στη Χερσόνησο Ηρακλείου:

Executive Chef

Αρμοδιότητες
• Επίβλεψη και οργάνωση όλων των λειτουργιών της κουζίνας, διασφαλίζοντας την ομαλή και αποδοτική λειτουργία.
• Καθοδήγηση, εκπαίδευση και αξιολόγηση του προσωπικού της κουζίνας.
• Διαχείριση του προγράμματος εργασίας και διασφάλιση αποτελεσματικής συνεργασίας της ομάδας.
• Διασφάλιση υψηλών προτύπων ποιότητας, γεύσης και παρουσίασης σε όλα τα εδέσματα.
• Τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP, ΕΦΕΤ).
• Διατήρηση καθαριότητας και ευταξίας σε όλους τους χώρους της κουζίνας.
• Διαχείριση παραγγελιών, έλεγχος αποθεμάτων και παρακολούθηση κατανάλωσης τροφίμων και υλικών.

Απαραίτητα προσόντα
• Πτυχίο σχολής μαγειρικής.
• Τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρίας σε αντίστοιχη θέση.
• Αποδεδειγμένη ικανότητα διαχείρισης και συντονισμού προσωπικού κουζίνας.
• Άριστη γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.
• Ικανότητα προσαρμογής σε δυναμικό περιβάλλον εργασίας.
• Προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.
• Ομαδικό πνεύμα και ισχυρές δεξιότητες συνεργασίας.

Προσφέρονται
• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών βάσει προσόντων και εμπειρίας.
• Φιλικό, οργανωμένο και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
• Συνεχής εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.
• Παροχή διατροφής και διαμονής για όσους διαμένουν εκτός περιοχής

Παρακαλούμε να καταχωρίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα με μία πρόσφατη
φωτογραφία σας.

Η εταιρία διαχειρίζεται όλες τις αιτήσεις με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Επικοινωνία θα γίνει μόνο με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης.

Επικοινωνήστε με τον αγγελιοδότη
Κωδ. Αγγελίας ΕΓ454645
Τύπος Ζητούνται για Εργασία
Κατηγορία Μάγειροι - Σεφ - Ψήστες
Περιοχή Ηράκλειο, Χερσόνησος, Χερσονήσου Λιμάνι
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδος απασχόλησης:
Εποχική απασχόληση
Αμοιβή:
Ετήσια
Δημοσιεύτηκε:
Δευτέρα, 08 Δεκ 2025
Επισκέψεις:
102