CHEF:
CHEF:
Chef με εμπειρία σε ξενοδοχειακές κουζίνες, οργάνωση παραγωγής και ανάπτυξη μενού. Συνδυάζω την πρακτική λειτουργία κουζίνας με προσέγγιση consulting (δομές, διαδικασίες, cost) και αναζητώ θέση Σεφ ως μέλος της ομάδας κουζίνας, όχι εξωτερική συνεργασία consulting.
Επιθυμητή συνεργασία
Θέση Σεφ σε:
• μικρό ξενοδοχείο ή
• boutique hotel
με à la carte εστιατόριο, στο νομό Ηρακλείου
Κύριες ικανότητες / αρμοδιότητες:
• Σχεδιασμός, ανανέωση και βελτιστοποίηση à la carte μενού
• Food cost, portioning και έλεγχος σπατάλης
• Οργάνωση κουζίνας, ροές εργασίας, prep lists, FIFO
• Σύνταξη και τήρηση βασικών διαδικασιών (opening/closing, hygiene, standards)
• Εκπαίδευση και καθοδήγηση προσωπικού κουζίνας
• Συνεργασία με F&B / Διεύθυνση για συνολική εμπειρία φιλοξενούμενου
Αναζητώ
Συνεργασία με ξενοδοχειακή μονάδα που:
• δίνει έμφαση στην ποιότητα του φαγητού,
• διαθέτει ή θέλει να αναπτύξει à la carte υψηλών προδιαγραφών,
• ενδιαφέρεται για οργάνωση κουζίνας με επαγγελματικό τρόπο.
Διαθεσιμότητα: Σεζόν, με δυνατότητα συνεννόησης για το ακριβές διάστημα.
Αγγελία από Ιδιώτη
- Είδος απασχόλησης:
-
Πλήρης απασχόλησηΕποχική απασχόληση
- Ανανεώθηκε:
- Τρίτη, 25 Νοέ 2025
- Επισκέψεις:
- 88