ΜΑΣΤΑΜΠΑΣ

3άρι, 85τμ, 2ου ορόφου

Πωλείται διαμπερές και φωτεινό διαμέρισμα, 85 τ.μ. στην περιοχή "Ηράκλειο Κρήτης, Μασταμπάς", στον 2ο όροφο, κατασκευής του 1985 και ανακαινισμένο το 2018.

Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, και μπάνιο. Επιπρόσθετα υπάρχει βεράντα.

Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με ρεύμα και κλιματισμό. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από πλακάκι. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Β+. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται οι ντουλάπες και ο ηλιακός θερμοσίφωνας.

Τιμή πώλησης: 215.000€.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://smartbrokers.gr/el



Προσοχή! Η διεύθυνση στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Οι ακριβείς πληροφορίες της διεύθυνσης παρέχονται κατά την υπόδειξη του ακινήτου. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
Η θέση δεν αντιστοιχεί στο ακριβές σημείο του ακινήτου
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ473744
Κωδ. Αναφοράς 564304
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Τριάρια
Περιοχή Ηράκλειο, Πόλη Ηρακλείου, Μασταμπάς
Εμβαδόν 85τ.μ.
Τιμή € 215.000
Τιμή / τ.μ. € 2.529,41
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμβαδό (τ.μ.):
85
Όροφος:
2ος
Δημοσιεύτηκε:
Τρίτη, 16 Ιουν 2026
Επισκέψεις:
37