ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ:

Αποκλειστική ανάθεση του γραφείου μας. Διατίθεται προς πώληση πλήρως επιπλωμένο και διαμπερές διαμέρισμα 1ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ., στο Καλό Χωριό. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας άμεση πρόσβαση με τα πόδια σε καταστήματα, ταβέρνες και καφέ της περιοχής. Η κατοικία αποτελείται από φωτεινό σαλόνι με τραπεζαρία, κουζίνα, 1 μπάνιο με ντουζιέρα και 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες.
Είναι κατασκευασμένη με κουφώματα αλουμινίου, διαθέτει πάτωμα με πλακάκι, σύστημα κλιματισμού, μπαλκόνι και ανοιχτό πάρκινγκ. Το διαμέρισμα προσφέρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και τη λειτουργικότητα. Ιδιαίτερο πλεονέκτημα είναι η ευελιξία του, καθώς η τοποθεσία του στο Καλό Χωριό —μια περιοχή γνωστή για τις παραλίες της, όπως το Βούλισμα— το καθιστά ιδανικό τόσο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, όσο και για επενδυτική εκμετάλλευση (Airbnb ή μακροχρόνια μίσθωση).
Αναφορικά με τη θέση του, απέχει μόλις 10 χλμ. από την πόλη του Αγίου Νικολάου και περίπου 70 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Κωδικός ακινήτου: ID 5427

Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
Η θέση δεν αντιστοιχεί στο ακριβές σημείο του ακινήτου
Επικοινωνήστε με τον αγγελιοδότη

REMAX REAL

δείτε όλες τις αγγελίες μας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ472655
Κωδ. Αναφοράς 5427
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Τριάρια
Περιοχή Λασίθι, Άγιος Νικόλαος, Καλό Χωριό
Εμβαδόν 90τ.μ.
Τιμή € 230.000
Τιμή / τ.μ. € 2.555,56
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατάσταση:
Καλή Κατάσταση
Είδος Κατοικίας:
Οροφοδιαμέρισμα
Εμβαδό (τ.μ.):
90
Όροφος:
Ημιώροφος
Υπνοδωμάτια:
2
Μπάνια:
1
Έτος κατασκευής:
2007
Δείκτης ενεργειακής απόδοσης:
Α
Προσανατολισμός:
Διαμπερές
Άλλα Χαρακτηριστικά:
Parking
Ενιαία σαλόνι/κουζίνα
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Ανανεώθηκε:
σήμερα
Επισκέψεις:
80