ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ:

Σε μια ήσυχη περιοχή στον Άγιο Βλάση Ηρακλείου πωλείται ανακαινισμένη, αυτόνομη μονοκατοικία 267 τ.μ. σε οικόπεδο 325 τ.μ, που συνδυάζει μοντέρνα αισθητική με άνεση και εκπληκτική θέα στην πόλη του Ηρακλείου, το πράσινο τοπίο και τη θάλασσα.
Το ακίνητο αποτελείται από 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 WC, 1 κουζίνα και ένα σαλόνι με τζάκι, ενώ διαθέτει υπόγειο 100 τ.μ. με αποθήκη και 3 θέσεις στάθμευσης σε κλειστό χώρο.

Μέσω εσωτερικής σκάλας οδηγούμαστε στον επάνω όροφο, όπου δεσπόζει η κύρια κρεβατοκάμαρα με πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με καταπληκτική θέα στη θάλασσα και στο Ηράκλειο. Κατασκευασμένη το 2009, η μονοκατοικία προσφέρει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου και δάπεδα από πλακάκια.
Διαθέτει κήπο, πόρτα ασφαλείας και BBQ, ενώ η κατάστασή της είναι άριστη.
Το ακίνητο παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο με επιλεγμένα μοντέρνα έπιπλα. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει κήπος και άνετες βεράντες που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για χαλάρωση στο ύπαιθρο.

Η ανοιχτή και ανεμπόδιστη θέα το καθιστά ιδανική επιλογή για κατοικία υψηλής ποιότητας ή για επένδυση.
✈️ 15 λεπτά από το αεροδρόμιο
20 λεπτά από το κέντρο της πόλης
Τιμή: €460.000

Επικοινωνήστε με τον αγγελιοδότη

Keller Williams Cretan properties

δείτε όλες τις αγγελίες μας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ465933
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Μονοκατοικίες - Αυτόνομα κτίρια
Περιοχή Ηράκλειο, Ευρύτερη περιοχή Ηρακλείου, Άγιος Βλάσιος
Εμβαδόν 267τ.μ.
Τιμή € 460.000
Τιμή / τ.μ. € 1.722,85
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδος Μονοκατοικίας:
Κτίριο
Κατάσταση:
Καλή Κατάσταση
Εμβαδό (τ.μ.):
267
Δημοσιεύτηκε:
Δευτέρα, 30 Μαρ 2026
Επισκέψεις:
96