ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ
ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ
Ενοικιάζεται Μονόχωρη γκαρσονιέρα, 24 τ.μ, επιπλωμένη και ηλεκτρικά εξοπλισμένη στην περιοχή Εσταυρωμένος στο Ηράκλειο Κρήτης δίπλα στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.
Η γκαρσονιέρα είναι κατασκευής το 2020, βρίσκεται στο ισόγειο, και είναι εσωτερική
Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο- σαλόνι-κουζίνα, 1 μπάνιο και 1 αυλή με κήπο.
Η θέρμανση του ακινήτου είναι με air-condition, ενώ επίσης διαθέτει ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, δάπεδα από πλακάκι και ενεργειακό πιστοποιητικό Ε .
Κατάλληλο για φοιτητές.
Δεκτοί αλλοδαποί υπό προϋποθέσεις.
Χωρίς Κοινόχρηστα.
Κατοικίδια δεν είναι δεκτά.
Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά , σε μικρή απόσταση από στάσεις λεωφορείων, Super Market, εμπορικά μαγαζιά, καφετέριες , εστιατόρια, σουβλατζίδικα, φούρνους, ενώ απέχει μόλις 350 μέτρα από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. και 3,2 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης – την Πλατεία Λιονταριών.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσουμε μία επίσκεψη στον χώρο . Τιμή: 320€ (Κωδ.4-0583).
Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας και Α.Φ.Μ.
Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
- Είδος γκαρσονιέρας:
- Μονόχωρη
- Εμβαδό (τ.μ.):
- 24
- Υπνοδωμάτια:
- 1
- Όροφος:
- Ισόγειο
- Μπάνια:
- 1
- Έτος κατασκευής:
- 2020
- Δείκτης ενεργειακής απόδοσης:
- Ζ
- Προσανατολισμός:
- Εσωτερικό
- Άλλα Χαρακτηριστικά:
-
ΑυλήΕνιαία σαλόνι/κουζίναΕπιπλωμένοΗλεκτρικά εξοπλισμένοΙδανικό για ΦοιτητέςΚήποςΚλιματισμόςΧωρίς κοινόχρηστα
- Δημοσιεύτηκε:
- Τετάρτη, 17 Δεκ 2025
- Επισκέψεις:
- 19