ΚΕΝΤΡΟ
ΚΕΝΤΡΟ
Ενοικιάζεται Μονόχωρη γκαρσονιέρα 35τμ., επιπλωμένη και ηλεκτρικά εξοπλισμένη στην περιοχή Κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η γκαρσονιέρα είναι μερικώς ανακαινισμένη το 2024, βρίσκεται στον 2ο όροφο και είναι προσόψεως.
Αποτελείται από 1υπνοδωμάτιο , 1 ενιαίο-κουζίνα,1 μπάνιο, και 1 μπαλκόνι.
Η θέρμανση είναι με air-condition, ενώ επίσης διαθέτει, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, τέντες, δάπεδα από πλακάκι, και ενεργειακό πιστοποιητικό Δ.
Χωρίς Κοινόχρηστα .
Κατοικίδια δεν είναι δεκτά.
Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά εξαιρετικά προνομιακή τοποθεσία, σε μικρή απόσταση από στάσεις λεωφορείων, Super Market, φαρμακεία, ΑΤΜ, εμπορικά μαγαζιά, καφετέριες , εστιατόρια, σουβλατζίδικα, φούρνους, πλατείες ενώ απέχει μόλις 550 μέτρα από το κέντρο της πόλης – την Πλατεία Λιονταριών.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσουμε μία επίσκεψη στον χώρο . Τιμή: 400 € (Κωδ.7-0514).
Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας και Α.Φ.Μ.
Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
- Είδος γκαρσονιέρας:
- Μονόχωρη
- Εμβαδό (τ.μ.):
- 35
- Υπνοδωμάτια:
- 1
- Όροφος:
- 2ος
- Μπάνια:
- 1
- Τύπος Θέρμανσης:
- Αυτόνομη Θέρμανση
- Έτος ανακαίνισης:
- 2024
- Δείκτης ενεργειακής απόδοσης:
- Δ
- Άλλα Χαρακτηριστικά:
-
Ενιαία σαλόνι/κουζίναΕπιπλωμένοΗλιακός θερμοσίφωναςΚλιματισμόςΜπαλκόνιΤέντεςΧωρίς κοινόχρηστα
- Ανανεώθηκε:
- σήμερα
- Επισκέψεις:
- 83