SOUS CHEF (ΡΕΘΥΜΝΟ):
SOUS CHEF (ΡΕΘΥΜΝΟ):
Αναζητάμε Sous Chef να αναλάβει το ala cart Breakfast/ Brunch και Lunch με consulting chef για εστιατόριο δημιουργικής κουζίνας στο Πάνορμο Ρεθύμνου Κρήτης για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν. Απαραίτητη η εμπειρία σε ανάλογη θέση και στο δημιουργικό Casual Dining. Μισθός 1900-2100€, διατροφή, διαμονή και δώρα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ :
• Πτυχίο μαγειρικής σχολής.
• Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.
• Εμπειρία στο Casual Dining.
• Υπευθυνότητα και συνέπεια.
• Ικανότητα διαχείρισης ομάδας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
• Ωράριο:08:00:00-17:00
• Περίοδος: Μάιος - Νοέμβριος
• Κουβέρ :40-70
• Ομάδα: 3 ατόμων
• Απασχόληση:6ήμερη
ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ:
• Mισθός 1900-2100€.
• Διατροφή.
• Διαμονή.
• Δώρα
- Δημοσιεύτηκε:
- Τρίτη, 30 Απρ 2024
- Επισκέψεις:
- 82