RESTAURANT MANAGER:

Περιγραφή θέσης εργασίας
Ως Restaurant Manager, είστε υπεύθυνος για την επίβλεψη του προσωπικού του εστιατορίου, ώστε να διασφαλίσετε μια εξαιρετική εμπειρία για τους επισκέπτες μας. Ο ρόλος σας περιλαμβάνει τη διαχείριση της ομάδας του σέρβις, την εκπαίδευση νέου προσωπικού, τη διατήρηση των προτύπων εξυπηρέτησης και τη συνεργασία με διάφορα τμήματα για την επίτευξη υψηλών επιπέδων ικανοποίησης των επισκεπτών.

Σχετικά με τα PHĀEA
Τα PHĀEA, ηγούνται στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα, προσφέροντας μια αυθεντική προσέγγιση στα ταξίδια - μια προσέγγιση που είναι εμπνευσμένη αλλά παραμένει απλή, υψηλού επιπέδου αλλά συνειδητή, πολυτελής αλλά διακριτική.
Εμπνευσμένα στην Κρήτη, τα ξενοδοχεία PHĀEA περιλαμβάνουν το Blue Palace, Elounda,Crete, Cretan Malia Park, a Member of Design Hotels, Village Heights Resort και Koutouloufari Village Holiday Club. Η συλλογή αυτών των ξενοδοχείων συνδυάζουν πρωτότυπη αρχιτεκτονική, βιώσιμες πρακτικές και αυθεντικές εμπειρίες, για μια πιο αυθεντική διαχρονική Ελλάδα. Τα PHĀEA επεκτείνονται για να εισάγουν στο πορτφόλιο τους ανεξερεύνητους ελληνικούς προορισμούς.
Υιοθετούμε μια κουλτούρα συνεργασίας και σεβασμού εντός της εταιρίας μας, αλλά και προς τις κοινότητές μας, το περιβάλλον και τους επισκέπτες μας, έχοντας ως πυξίδα τη συνεχή εξέλιξη και οδηγό την αυθεντικότητα.

Culture Fit
• Συνεισφέρει στη δημιουργία μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών, αναδεικνύοντας την πιο αληθινή και διαχρονική Ελλάδα, έχοντας στο επίκεντρο τον επισκέπτη.
• Συνεισφέρει στην κουλτούρα συνεργασίας και σεβασμού ενισχύοντας την δημιουργία αυθεντικών σχέσεων και ενθαρρύνοντας την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.
• Υποστηρίζει και προωθεί τις βασικές αξίες των PHĀEA - Βιωσιμότητα, Καινοτομία και Κοινότητα - μέσα από το αντικείμενο της εργασίας του, τη διάδρασή με τα άλλα μέλη της ομάδας και τους επισκέπτες.

Αρμοδιότητες
• Εποπτεία της λειτουργίας του εστιατορίου, διατηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας εξυπηρέτησης και καθαριότητας.
• Παροχή εξαιρετικών, προσωποποιημένων υπηρεσιών στους επισκέπτες και αποτελεσματική διαχείριση τυχόν παράπονων.
• Καθοδήγηση και εκπαίδευση του προσωπικό του τμήματος, επικεντρώνοντας στη διατήρηση και βελτίωση των εργαζομένων.
• Διαχείριση των κρατήσεων και του ταμείου του εστιατορίου.
• Υποστήριξη στον Maître D’ Hotel και F&B Manager.

Απαραίτητα Προσόντα
• Προηγούμενη εμπειρία στην ίδια θέση ή σε παρόμοιο ρόλο.
• Ισχυρές γνώσεις στην ασφάλεια τροφίμων και τους κανονισμούς υγιεινής.
• Εμπειρία στη διαχείριση ταμείου, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος ημέρας.
• Εξαιρετικές ηγετικές και διαπροσωπικές δεξιότητες.
• Γνώση στο Microsoft Office.
• Εξαιρετική χρήση της Αγγλικής γλώσσας.

Επιθυμητά Προσόντα
• Πιστοποίηση στην ασφάλεια τροφίμων ή σε σχετικούς τομείς.
• Εκπαίδευση ή μαθήματα στην ειδίκευση στο κρασί/ελαιόλαδο.
• Εμπειρία σε βιώσιμες πρακτικές στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Παροχές
• Συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση.
• Πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων και προϋπηρεσίας.
• Ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη.
• Υποστηρικτικό και φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον.

Αποστολή βιογραφικού στο email:

click here

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας

Αγγελία από Ιδιώτη

Κωδ. Αγγελίας ΕΓ380403
Τύπος Ζητούνται για Εργασία
Κατηγορία Διάφορες Ειδικότητες Ξενοδοχεία - Εστιατόρια - Καφέ - Bar
Περιοχή Ηράκλειο
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανανεώθηκε:
Τετάρτη, 20 Μαρ 2024
Επισκέψεις:
108