ΓΟΥΡΝΕΣ

Στις Γούρνες Πεδιάδος Χερσονήσου πάνω στην παλαια εθνική οδό πωλείται τριώροφο συγκρότημα 7 πολυτελών διαμερισμάτων πλήρως ανακαινισμένων το 2023.
Το συγκρότημα βρίσκεται κοντά στα σχολεία της περιοχής, σε βενζινάδικα, s/m και φούρνο. Απέχει μόνο 5 λεπτά από την έξοδο προς τη νέα εθνική οδό Ηράκλειου και Άγιου Νικόλαου.
Το συγκρότημα αποτελείται από ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο.
Το ισόγειο περιλαμβάνει 3 γκαρσονιέρες 45τμ η κάθε μία. Οι γκαρσονιέρες είναι επιπλωμένες και ηλεκτρικά εξοπλισμένες με εντοιχισμένη ηλ κουζίνα, απορροφητήρα, ψυγείοκαταψύκτη, smart TV 43" και πλυντήριο ρούχων 9 κιλών η κάθε μία.
Επίσης η κάθε μία διαθέτει , υπνοδωμάτιο, σαλόνι με καναπέ και τραπεζάκι, κουζίνα με τραπέζι και καρέκλες, μπάνιο με καμπίνα και μεγάλη αυλή.
Έχει κλιματισμό, κουφώματα αλουμίνιου ηχομονωτικά με θερμοδιακοπή και τριπλά τζάμια. Τα εσωτερικά δάπεδα της γκαρσονιέρας είναι ξύλινα.
Στην κάθε γκαρσονιέρα έχουν γίνει όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και καλωδιώσεις για τηλέφωνο, τηλεόραση με κοινόχρηστη κεντρική κεραία.
Η κάθε γκαρσονιέρα διαθέτει αυτόνομο ηλιακό θερμοσίφωνο 160 λίτρων, νέας τεχνολογίας.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από δύο νέα σύγχρονα διαμερίσματα των 60 τμ το καθένα και ομοίως ο δεύτερος όροφος αποτελείται από δύο διαμερίσματα των 60 τμ.
Τα 4 διαμερίσματα του 1ου & 2ου ορόφου δεν είναι επιπλωμένα και δεν έχουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτουν όμως ηλ. κουζίνα και απορροφητήρα.
Το κάθε ένα έχει μπαλκόνι περίπου 20-30 τμ με απεριόριστη θέα.

Κάθε διαμέρισμα 60 τμ περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια με ντουλάπες και κλιματισμό, ευρύχωρο σαλόνι, άνετη κουζίνα, άνετο μπάνιο με καμπίνα και μία μικρή αποθήκη. Επίσης έχει πόρτα ασφαλείας, κουφώματα ηχομονωτικά με θερμοδιακοπή και τριπλά τζάμια. Τα εσωτερικά δάπεδα των διαμερισμάτων είναι ξύλινα.
Έχουν γίνει όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και καλωδιώσεις για τηλέφωνο, για τηλεόραση και για κοινόχρηστη κεντρική κεραία.
Τα 4 διαμερίσματα 60 τμ του 1ου και 2ου ορόφου έχουν ηλιακό θερμοσίφωνο 200 λίτρων νέας τεχνολογίας.
Διαθέτουν παρκινγκ και κάμερες ασφαλείας περιμετρικά του κτιρίου.
Το κάθε διαμέρισμα έχει δικό του ρολόι ρεύματος.

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ370335
Κωδ. Αναφοράς 0053
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Διάφορα Ακίνητα
Περιοχή Ηράκλειο, Γούρνες
Τιμή € 1.000.000
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανανεώθηκε:
Δευτέρα, 15 Απρ 2024
Επισκέψεις:
327