SOUS CHEF:

Η GOLDEN Hotels & Resorts, με 5 πολυτελείς μονάδες, στην Ανάληψη Χερσονήσου με τα 5* TUI BLUE Insula Alba και SENSEANA Sea Side Resort & Spa, καθώς και στο Λιμάνι Χερσονήσου με τα 5* AKASHA Beach Hotel & Spa, KING MINOS RETREAT Resort & Spa και το 4* Hotel Golden Beach, συνεχίζει τη σταθερή της ανάπτυξη στον χώρο της φιλοξενίας, αναζητά έμπειρο και δημιουργικό Sous Chef που θα συμβάλει στη γαστρονομική εμπειρία των επισκεπτών μας για τη σεζόν 2026.

Θέση Εργασίας:
Sous Chef

Καθήκοντα:
• Οργάνωση, προετοιμασία και επίβλεψη της παραγωγής φαγητού στα πόστα ευθύνης
• Διασφάλιση της ποιότητας, της παρουσίασης και της ασφάλειας των γευμάτων
• Συντονισμός και καθοδήγηση της ομάδας ευθύνης
• Υλοποίηση μενού και νέων συνταγών
• Τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP)
• Συνεργασία με τη Διεύθυνση και τον Executive Chef

Απαραίτητα Προσόντα:
• Πτυχίο Μαγειρικής Σχολής
• Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχειακή μονάδα 4* ή 5*
• Ικανότητα οργάνωσης, ομαδικό πνεύμα και προσαρμοστικότητα
• Δημιουργικότητα και πάθος για τη γαστρονομία
• Επαγγελματική συμπεριφορά και αίσθημα ευθύνης
• Γνώση διαδικασιών υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων

Προσφέρουμε:
• Σταθερό και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας σε οργανωμένο όμιλο
• Εκπαίδευση και δυνατότητες εξέλιξης
• Παροχή στολής
• Διαμονή σε δωμάτιο προσωπικού
• Διατροφή


Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα μας, αποστείλετε το βιογραφικό σας στο email

Γίνετε μέλος της ομάδας GOLDEN Hotels & Resorts και εξελιχθείτε μαζί μας!
SOUS CHEF

Κωδ. Αγγελίας ΕΓ364808
Τύπος Ζητούνται για Εργασία
Κατηγορία Μάγειροι - Σεφ - Ψήστες
Περιοχή Ηράκλειο, Χερσόνησος
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδος απασχόλησης:
Πλήρης απασχόληση
Αμοιβή:
Μηνιαία
Ανανεώθηκε:
Τρίτη, 25 Νοέ 2025
Επισκέψεις:
57