ΚΑΜΗΛΑΡΙ

Δήμος Φαιστού. Πωλείται πολυτελής Βίλα 160τμ. με πανοραμική θέα. Η βίλα είναι μια πολυτελής διώροφη πετρόχτιστη (μεζονέτα) χτισμένη σε οικόπεδο 2300τμ το έτος 2022 εντός ζώνης του παραδοσιακού οικισμού Καμηλάρι Ηρακλείου Κρήτης.
Κοντινές παραλίες για κολύμπι είναι στο Καλαμάκι – στον Κομμό, -Μάταλα- Κόκκινη άμμος. Βρίσκεται δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο του ανακτόρου της Φαιστού και του Κομμού στο αρχαίο μινωικό λιμάνι, και κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας, την Αγία Τριάδα, καθώς και το αρχαιολογικό μουσείο της Μεσαράς.
Η τοποθεσία βρίσκεται σε χαμηλό λόφο σε υψόμετρο περίπου 12,5 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με θέα στην επαρχιακή οδό 65 και έχει απεριόριστη θέα στα γύρω χωριά, την πεδιάδα της Μεσαράς, τη θάλασσα και τις οροσειρές του Ψηλορείτη και των Αστερουσίων.
Η βίλα στο ισόγειο έχει εμβαδόν 78,04 τμ και περιλαμβάνει σαλόνι - κουζίνα - μπάνιο. Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδόν 78,04 τμ και περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια – μπάνιο και βεράντες με θέα θάλασσα-βουνό-πεδινό και γύρω χωριά και κωμοπόλεις. Διαθέτει δύο πισίνες, μία μεγάλη για ενήλικες και μία μικρή για παιδιά, και ευρύχωρες πλακόστρωτες αυλές με πολλούς δεντρόφυτους χώρους πρασίνου. Περιβάλλεται από πετρόχτιστους τοίχους με φώτα. Η βίλα είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις νεότερες νομοθεσίες θερμομόνωσης, στεγανοποίησης, αντισεισμικής προστασίας και ποιότητας υλικών.
Εξωτερικά υπάρχει ξυλόφουρνος, ψησταριά και νεροχύτης.

Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ348208
Κωδ. Αναφοράς 5611
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Μονοκατοικίες - Αυτόνομα κτίρια
Περιοχή Ηράκλειο, Τυμπάκι, Καμηλάρι
Εμβαδόν 156τ.μ.
Τιμή € 650.000
Τιμή / τ.μ. € 4.166,67
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμβαδό (τ.μ.):
156
Υπνοδωμάτια:
2
Μπάνια:
2
Τύπος Θέρμανσης:
Αυτόνομη Θέρμανση
Έτος κατασκευής:
2022
Δείκτης ενεργειακής απόδοσης:
Α+
Τύπος Ακινήτου:
Πετρόκτιστο
Προσανατολισμός:
Προσόψεως
Άλλα Χαρακτηριστικά:
Κήπος
Πόρτα ασφαλείας
Τζάκι
Πισίνα
Κλιματισμός
Κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Ηλεκτρικά εξοπλισμένο
Επιπλωμένο
Ενιαία σαλόνι/κουζίνα
Βεράντα
Αυλή
Parking
Ανανεώθηκε:
σήμερα
Επισκέψεις:
287