ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ

Χανιά στο δήμο αποκορώνου πωλείται παραδοσιακή τουριστική μονάδα με όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα σε πλήρη λειτουργία. Πωλείται πλήρως εξοπλισμένη και με σταθερό πελατολόγιο.
Αποτελείται από 5 μεζονέτες, με κοινόχρηστη θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο με χαμάμ, στεγασμένο χώρο barbecue και mini market - cafe. Πρόκειται για 3 αναπαλαιωμένα και 3 νέα κτίσματα, τα
οποία είναι εναρμονισμένα στο περιβάλλον και τη φύση ,που συνδυάζουν το παλιό με το μοντέρνο αρμονικά . Χτισμένα με πέτρα και ξύλο, με ιδιωτικούς αλλά και αρκετούς κοινόχρηστους χώρους. Οι κατοικίες είναι , α) 66 τ μ , β) 81 τ μ γ) 96 τ μ δ)88 τ μ και ε) 92 τ μ .Κάθε κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι ή στεγασμένη βεράντα, ένα μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα με πάγκο από γρανίτη, όλες τις σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές, τραπεζαρία, καθιστικό με ενεργειακό τζάκι, αυλή, ενώ 3 από αυτές διαθέτουν και ιδιωτικό roof garden. Επίσης διαθέτουν ,Γυμναστήριο, Μίνι μάρκετ . barbecue, και κεντρική θερμαινόμενη πισίνα . Η μονάδα είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε οικόπεδο 870 τ μ με πλήρη διαμορφωμένους τους εξωτερικούς περιβάλλοντα χώρους και η θέση της είναι τέτοια λόγο μορφολογίας του εδάφους ώστε να παρέχει στον επισκέπτη μοναδική θέα σε βουνό & θάλασσα. η θέση του είναι κομβική γιατί απέχει μόνο λίγα χιλιόμετρα από τα κοσμοπολίτικα Χανιά και τις οργανωμένες παραλίες.

Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ342283
Κωδ. Αναφοράς 4134
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Ξενοδοχεία
Περιοχή Χανιά, Γεωργιούπολη
Εμβαδόν 600τ.μ.
Τιμή € 1.500.000
Τιμή / τ.μ. € 2.500,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμβαδό (τ.μ.):
600
Σε οικόπεδο (τ.μ.):
870
Αριθμός Κλινών:
30
Κατηγορία:
3 αστέρων
Ανανεώθηκε:
σήμερα
Επισκέψεις:
930