ΡΟΔΙΑ

Πωλείται αυτόνομο κτίριο, με 450τ.μ. κτίσμα σε οικόπεδο 2.800τ.μ., σε άριστη κατάσταση και σε πολύ καλό σημείο στο σύνορο Ρογδιάς - Λυγαριάς! Αποτελείται απο 3 ξεχωριστά σπίτια, οροφοδιαμερίσματα, πολυτελούς κατασκευής, ισόγειο 165τ.μ., 1ος όροφος 135τ.μ., 2ος όροφος 150τ.μ., ξεχωριστό δωμάτιο barbeque στο ισογειο 40τ.μ., με κουφώματα περιμετρικά και δυνατότητα να είναι είτε ανοιχτό είτε κλειστό, με μεγάλο ημιυπαίθριο πλακοστρωμένο χώρο, στου οποίου την άδεια υπάρχουν και οι προυποθέσειςγια πισίνα, κήπο και όλα με απίστευτη και απεριόριστη θέα σε θάλασσα, βουνό και ολόκληρο το Ηράκλειο!

Ισόγειο διαμέρισμα: Το ισόγειο αποτελείται απο 165τ.μ., 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 1 μπάνιο, αποθήκη και μεγάλες βεράντες! Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου τελευταίας γενιάς με διπλά τζάμια και σίτες, ενεργειακό τζάκι συνδεδεμένο με τα σώματα θέρμανσης, αντλία θερμότητας αυτόνομο ρολόι Δ.Ε.Η., ηλιακό θερμοσίφωνο, και κλιματισμό!

Διαμέρισμα 1ου ορ.: Το διαμέρισμα 1ου ορόφου αποτελείται απο 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι με απεριόριστη θέα στο Ηράκλειο, κουζίνα, μπάνιο,αποθήκη, και μπαλκόνι στα υπνοδωμάτια. Διαθέτει κουφώματα τελυταίας γενιάς με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητος, ηλιακό θερμοσίφωνο, μετρητή Δ.Ε.Η., και πάτωμα πατητή!

Διαμέρισμα 2ου ορ.: Το διαμέρισμα 2ου ορόφου, είναι μεζονέτα και αποτελείται στο 1ο επίπεδο από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο,αποθήκη, άνετα μπαλκόνια, και 2 οντάδες στο δεύτερο επίπεδο! Διαθέτει κουφώματα τελυταίας γενιάς με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητος, ηλιακό θερμοσίφωνο, αυτόνομο ρολόι Δ.Ε.Η., και πάτωμα πατητή!

Τιμή Πώλησης: 1.000.000€

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας

VS Property Services

δείτε όλες τις αγγελίες μας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ318900
Κωδ. Αναφοράς VS9195
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Μονοκατοικίες - Αυτόνομα κτίρια
Περιοχή Ηράκλειο, Ευρύτερη περιοχή Ηρακλείου, Ροδιά
Εμβαδόν 450τ.μ.
Τιμή € 1.000.000
Τιμή / τ.μ. € 2.222,22
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδος Μονοκατοικίας:
Κτίριο
Κατάσταση:
Νεόδμητο
Εμβαδό (τ.μ.):
450
Όροφος:
Ισόγειο
Υπνοδωμάτια:
11
Μπάνια:
4
Τύπος Θέρμανσης:
Αυτόνομη Θέρμανση
Έτος κατασκευής:
2020
Προσανατολισμός:
Διαμπερές
Θέα:
Απεριόριστη θέα
Θέα βουνό
Θέα θάλασσα
Άλλα Χαρακτηριστικά:
Μπαλκόνι
Parking
Αποθήκη
Αυλή
Βεράντα
Δομημένη καλωδίωση
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Τζάκι
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Ανανεώθηκε:
Πέμπτη, 25 Απρ 2024
Επισκέψεις:
625