ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ:

Το μηχάνημα έχει δουλέψει 20 φορές πάνω κάτω. Είναι σχεδόν καινούργιο.
Η τιμή του όταν το αγόρασα ήταν 450€
Ο Winix U450 έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες καθαρισμού. Είναι κατάλληλος για χώρους 45-96τμ καθώς στην Turbo λειτουργία του μπορεί να καθαρίσει 492 κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα. Επίσης είναι πιστοποιημένος από τον παγκόσμιο φορέα ΑΗΑΜ με πολύ υψηλά CADR Rates σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/Καπνό τσιγάρου 291/343/298, 
Διαθέτει 5 στάδια καθαρισμού του αέρα με προφίλτρο και μεγάλα σε διαστάσεις φίλτρα True Hepa και Ενεργού Άνθρακα. Ακόμα διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasma Wave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον χωρίς να απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ. Οι συσκευές Winix έρχονται πρώτες σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ στην Ελληνική αγορά τις έχουν εμπιστευθεί δεκάδες ιατροί για τα ιατρεία τους. Προτείνεται για χώρους 45τμ. όπου πετυχαίνει απόλυτο καθαρισμό κάνοντας 6 εναλλαγές όλου του εσωτερικού αέρα / 1 ώρα.
Με την εγγύηση της Winix, Global Leader στους Καθαριστές Εσωτερικού Αέρα από το 1972. Χώρα Κατασκευής: Ν. Κορέα.
5. ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ                                                   

Η συσκευή Winix U-450 μέσα από μια διαδικασία 5 σταδίων φιλτραρίσματος δεσμεύει το 99.97% των σωματιδίων έως 0.3 micros. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα που αναπνέουμε από αλλεργιογόνα βακτηρίδια, σκόνη, καπνό, καυσαέριο, οσμές, χημικά, γύρη φυτών, τρίχωμα κατοικιδίων, ιούς, μικρόβια κ.α. Προτείνεται σε χώρους 45m2.

Στάδιο 1 - Προφίλτρο

Το προφίλτρο δεσμεύει τα μεγάλα σωματίδια όπως τρίχες κατοικιδίων και ανθρώπων, μεγαλύτερα τεμάχια σκόνης κλπ. Είναι πλενόμενο και εξυπηρετεί στο να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των φίλτρων Ενεργού Άνθρακα και true HEPA. Το προφίλτρο είναι απαραίτητο για χώρους όπου υπάρχουν κατοικίδια.

Στάδιο 2 - Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Το φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από χημικά, καπνό, καυσαέριο, μαγείρεμα, κατοικίδια και άλλα.

Στάδιο 3 - true HEPA filter

Το φίλτρο HEPA συγκρατεί από τον αέρα το 99.97% των μικροσκοπικών σωματιδίων διαμέτρου έως και 0.3micros (1m = 0,001mm). Έτσι δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα βακτηρίδια, γύρη φυτών, σπόρους μυκητών ένα μέρος ιών και μικροβίων κλπ.

Στάδιο 4 - Patented CleanCelTM

Η τεχνολογία patented CleanCelTM που χρησιμοποιείται στον U-450 είναι αποτελεσματική έτσι ώστε στο εσωτερικό της συσκευής να μην αναπτύσσονται μικροοργανισμοί και βακτήρια.

Στάδιο 5 - Τεχνολογία PlasmaWaveTM

Η πρωτοποριακή τεχνολογία PlasmaWave βοηθά αποτελεσματικά στον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η φύση καθαρίζει τον εξωτερικό αέρα. Δημιουργεί θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έρχονται σε επαφή με την υγρασία του αέρα και σχηματίζουν υδροξύλια. Τα υδροξύλια εξουδετερώνουν και συντρίβουν ιούς, βακτήρια, χημικά, οσμές και αέρια σε μοριακό επίπεδο. Η PlasmaWave δεν παράγει όζον, σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες συσκευών που διατίθενται ευρέως στο εμπόριο.

 Παράδειγμα υπολογισμού του καθαριστή αέρα που χρειαζόμαστε

Παράδειγμα υπολογισμού σε επιφάνεια 45τμ, με έπιπλα που καταλαμβάνουν το 1/3 του χώρου και ύψος ταβανιού τα 3μ.:

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε 45τμ χ 3μ ύψος = 135 κυβικά μέτρα αέρα (m3).Καθώς το 1/3 του χώρου καταλαμβάνεται από έπιπλα, τα πραγματικά μας κυβικά μέτρα αέρα είναι 90m3.Εάν αγοράσουμε έναν καθαριστή αέρα που έχει δυνατότητα να καθαρίζει 492m3/h όπως ο καθαριστής Winix U450, αυτό σημαίνει ότι όλος ο αέρας του εσωτερικού μας χώρου (που είναι 90 κυβικά μέτρα) θα περάσει μέσα από τα φίλτρα και θα καθαριστεί 5,5 φορές ανά 1 ώρα,(ανά 12 λεπτά). Από 5-6 φορές την ώρα θεωρείται ένας πολύ καλός καθαρισμός. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: Τέσσερις ταχύτητες λειτουργίας (μικρή, μεσαία, μεγάλη turbo).Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, minimum 11 W - maximum 110 W.Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα 27 dB.Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα και την απεικονίζει στην οθόνη με 5 ενδείξεις Poor / Good. Στην AUTO MODE λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να καθαριστεί ο χώρος αποτελεσματικά. Εύχρηστο τηλεχειριστήριο. Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων. Δεν παράγει όζον, διεθνής πιστοποίηση από τους ανεξάρτητους φορείς ARB και AHAM και στην Ελλάδα από το εργαστήριο "Δημόκριτος". Μοντέρνα σχεδίαση. Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών Winix U-450Καλυπτόμενη Επιφάνεια 45 - 96 τμ (6 εναλλαγές αέρα ανά ώρα σε χώρους 45 τμ)Βαθμός CARD σε Σκόνη / Γύρη / Tabacco 298 / 343 / 291Παροχή Αέρα (m3/h) 84 / 186 / 300 / 492 m3/h, Εναλλαγές Αέρα 6/h σε χώρους 45 τμ, Στάθμη θορύβου db 27 / 38 / 50 / 60 db, Ηλεκτρική Ισχύς (W) 11 / 20 / 40 / 110 W, Τροφοδοσία Ισχύος 220 ~ 240 V - 50/60 Hz, Pεύμα λειτουργίας (Α) 0.7 A, Βάρος (kg) 8 kg, διαστάσεις MxYxΠ (mm) 500 x 650 x 220 mm. Χώρα Κατασκευής Ν. Κορέα, χρόνος αντικατάστασης φίλτρου HEPA 1 έτος. Χρόνος αντικατάστασης φίλτρου ενεργού άνθρακα 1 έτος, Αισθητήριo: Oσμών (VOCs)Πιστοποιητικά CE, ROHS / REACH, Energy Star, CARB, AHAM, WEEE, Δημόκριτος

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας

Αγγελία από Ιδιώτη

Κωδ. Αγγελίας ΑΓ300541
Τύπος Προσφορά
Κατηγορία Αφυγραντήρες & Ιονιστές
Περιοχή Ηράκλειο, Πόλη Ηρακλείου
Τιμή € 150
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανανεώθηκε:
Τετάρτη, 24 Απρ 2024
Επισκέψεις:
117