ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ

Προσφέρουμε προς πώληση ένα άνετο σπίτι για μια μεγάλη οικογένεια, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Κρήτης, δίπλα στο γραφικό θέρετρο Κοκκίνη Χάνι (12 χλμ ανατολικά της πρωτεύουσας του Ηρακλείου, 10 χλμ. Από το αεροδρόμιο Νίκας Καζαντζάκης). Το σπίτι βρίσκεται στο χωριό Βραχόκηπος, σε λόφο με υπέροχη θέα στη θάλασσα, το νησί Dia και ελαιώνες, σε απόσταση 1,2χλμ. Από την παραλία και την ακτή.
Στο χωριό Κοκκίνη Χάνι υπάρχουν δύο σούπερ μάρκετ, πολυάριθμες ταβέρνες και εστιατόρια, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία, ένα κρεοπωλείο και ένα ιατρικό κέντρο. Υπάρχουν αμμώδεις παραλίες με όλες τις απαραίτητες υποδομές για θαλάσσιες διακοπές. Κοντά βρίσκεται το Κρητικό Ενυδρείο και το Water Park Water Water και το Aqua Splash, ένα κλαμπ γκολφ.
Το συνολικό εμβαδόν είναι 420 τ.μ. (πέντε υπνοδωμάτια) βρίσκεται σε οικόπεδο 508 τ.μ. σε δύο επίπεδα, διαθέτει πισίνα 7.20 μ. Με 4.40 μ., Συνολικής επιφάνειας 31.68 τ.μ., χώρο μπάρμπεκιου ξυλόφουρνο , μεγάλο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, βουνά και ελαιώνα.
Στον τελευταίο όροφο, η συνολική έκταση είναι 206,5 48 τετραγωνικά μέτρα. m (146,4 τμ), υπάρχει ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι σε συνδυασμό με κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια με μπαλκόνια, μπάνιο, βοηθητικό δωμάτιο, ένα μεγάλο μπαλκόνι γύρω από την οικία 60,08 τ.μ. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με συσκευές Miele (ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων)
Στον κάτω όροφο, η συνολική έκταση είναι 213,98 τετραγωνικά μέτρα. m (living 150.80 τ.μ.), όπου υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, δύο μπάνια και ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αθλητικός χώρος που διαθέτει δικό του ντους.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, το σπίτι έχει κεντρική παροχή νερού και αποχέτευσης. Υπάρχει ένα σύστημα θέρμανσης ντίζελ για το κρύο, κάθε δωμάτιο έχει καλοριφέρ. Το ζεστό νερό τροφοδοτείται από ηλιακούς

Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ246685
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Μονοκατοικίες - Αυτόνομα κτίρια
Περιοχή Ηράκλειο, Κοκκίνη Χάνι
Εμβαδόν 420τ.μ.
Τιμή € 600.000
Τιμή / τ.μ. € 1.428,57
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδος Μονοκατοικίας:
Βίλλα
Κατάσταση:
Άριστη Κατάσταση
Εμβαδό (τ.μ.):
420
Υπνοδωμάτια:
5
Μπάνια:
3
Τύπος Θέρμανσης:
Αυτόνομη Θέρμανση
Ανανεώθηκε:
Πέμπτη, 21 Μαρ 2024
Επισκέψεις:
177