Καλώς ήρθατε στo μεσιτικό γραφείο της sfakianakis real estate , με πρόεδρο την κ. Σφακιανάκη Ελένη , που λειτουργεί στο Ηράκλειο Κρήτης , από το 2005 , με αριθμό Γενικό μητρώου 60552 και Γ.Ε.Μ.Η. 129237503000.Με την εμπειρία των χρόνων και υπηρετώντας την κτηματαγορά λειτουργώντας επί καθημερινής βάσης γνωρίζοντας ίσως καλύτερα πως να αξιοποιήσετε τα χρήματα σας και κάνοντας τους στόχους σας δικούς μας. Στην καρδιά της πόλης βρίσκεται το γραφείο μας λειτουργώντας από μια ομάδα παθιασμένων επαγγελματιών , που με ισχυρούς δεσμούς φιλίας -συνεργασίας με μεσιτικά γραφεία όλης της Ελλάδας καθώς και με ξένα portals αποκτάτε την μέγιστη προβολή, της ακίνητης περιουσίας σας , σαν ιδιοκτήτες και σαν αγοραστές.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

1. εξιδικευμένα ελληνικά sites ακινήτων (spitogatos, spitogatos Κύπρος ,spiti24.plot,tospitimou, property in greece, Home Greek Home ,spitogatos.com.cy, κρητικές αγγελίες )

2. ξένα sites ακινήτων FERIMMO DE , DOMAZA .ORG, International sites

3.SOSIAL MEDIA FECEBOOK,TWITTER

4 Αγγελίες.

Επικοινωνήστε με

Sfakianaki Real Estate Μεσιτικό

Η αποστολή του μηνύματός σας ολοκληρώθηκε.

Σας ευχαριστούμε