ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΑΣΙΘΙ: 2810 342474
ΧΑΝΙΑ: 2821 200210
ΡΕΘΥΜΝΟ: 2831 600610

ΚΕΝΤΡΟ

Ενοικιάζεται μονόχωρη επιπλωμένη γκαρσονιέρα 35 τ.μ., στον 1ο όροφο, πρόσφατα ανακαινισμένη και φωτεινή. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, δύο παράθυρα, κλιματιστικό, ηλιακό και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, καθώς και μετρητή ρεύματος. Πρόκειται για την πρώτη ενοικίαση μετά την ανακαίνιση. Δεν διαθέτει μπαλκόνι και δεν επιτρέπονται κατοικίδια. Χωρίς κοινόχρηστα. Διατίθεται για μακροχρόνια και για βραχυχρόνια μίσθωση. Τιμή ενοικίου 450 ευρώ, συζητήσιμη.

Στόχος μας είναι ο σεβασμός και η εξυπηρέτηση του πελάτη στην εύρεση του ακινήτου που ψάχνει. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για την καλύτερη περιγραφή σε ότι αναλαμβάνουμε με πλούσιο οπτικό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο. Ώρες επικοινωνίας 9:00 π.μ. – 16:00 μ.μ.

Κωδικός ακινήτου 20677


Κωδ. Αγγελίας ΑΚ484140
Κωδ. Αναφοράς 20677
Τύπος Ενοικίαση
Κατηγορία Γκαρσονιέρες
Περιοχή Ηράκλειο, Πόλη Ηρακλείου, Κέντρο
Εμβαδόν 35τ.μ.
Τιμή € 450.00 Συζητήσιμη
Τιμή / τ.μ. € 12,86
Είδος γκαρσονιέρας Μονόχωρη
Κατάσταση Ανακαινισμένο
Εμβαδό (τ.μ.) 35
Υπνοδωμάτια 1
Όροφος 1ος
Είδος Μίσθωσης Μακροχρόνια (1 Έτος +) , Ενδιάμεση/ Μεσοπρόθεσμη (Μερικούς μήνες)
Άλλα Χαρακτηριστικά Επιπλωμένο , Ηλεκτρικά εξοπλισμένο , Ιδανικό για Φοιτητές , Κλιματισμός , Χωρίς κοινόχρηστα , Βραχυχρόνια Μίσθωση

Αγγελία από ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΣΧΑΛΗΣ - PASHALIS REAL ESTATE
Διεύθυνση Ψαρών 7
Τηλέφωνο1 6972171484
Email akinita@pashalis-akinita.gr
Ιστοσελίδα https://pashalis-akinita.gr/