|
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΑΣΙΘΙ: 2810 342474 ΧΑΝΙΑ: 2821 200210 ΡΕΘΥΜΝΟ: 2831 600610 |
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
Πωλείται νεοκλασικό κτήριο δύο επιπέδων, 400 τ.μ, στο κέντρο του Ηρακλείου.
Το ακίνητο είναι γωνιακό, διαθέτοντας μεγάλες προσόψεις σε δύο δρόμους, γεγονός που του προσφέρει εξαιρετική προβολή και μοναδική αρχιτεκτονική ταυτότητα.
Κατάσταση Ακινήτου:
Ισόγειο: Το επίπεδο του ισογείου ανακαινίζεται αυτή τη στιγμή, εξασφαλίζοντας έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, έτοιμο προς χρήση.
Α' Όροφος: Ο πρώτος όροφος διατηρεί την αίγλη της εποχής του και χρήζει ανακαίνισης, προσφέροντας την προοπτική μιας εντυπωσιακής ανάπλασης σύμφωνα με τις ανάγκες του αγοραστή.
Βασικά Πλεονεκτήματα:
Προνομιακή Θέση: Γωνιακό ακίνητο με αυξημένη ορατότητα στην καρδιά της πόλης.
Ευελιξία: Ιδανικό για συνδυαστική χρήση (π.χ. κατάστημα/γραφείο στο ισόγειο και κατοικία στον όροφο) ή για πλήρη μετατροπή σε boutique ξενοδοχείο.
Αρχιτεκτονική: Ψηλοτάβανοι χώροι, μεγάλες επιφάνειες και κλασική αισθητική.
Σημείωση: Κατόπιν επιθυμίας του ιδιοκτήτη, οι φωτογραφίες της αγγελίας είναι ενδεικτικές . Πλήρες φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες διατίθενται κατόπιν επικοινωνίας.
Τιμή πώλησης € 800,000
| Κωδ. Αγγελίας | ΑΚ472111 |
| Τύπος | Πώληση |
| Κατηγορία | Αυτόνομα Κτίρια |
| Περιοχή | Ηράκλειο, Πόλη Ηρακλείου, Αγία Τριάδα |
| Εμβαδόν | 400τ.μ. |
| Τιμή | € 800000.00 |
| Τιμή / τ.μ. | € 2.000,00 |
| Είδος | Επαγγελματικός χώρος |
| Όροφοι Κτιρίου | 2όροφο |
| Εμβαδό (τ.μ.) | 400 |
| Αγγελία από | Keller Williams Cretan properties |
| Διεύθυνση | Σοφοκλή Βενιζέλου 109 |
| Τηλέφωνο1 | 6974217815 Ανδρουλάκης Δημήτρης |
| epapadakis@kwgreece.gr | |
| Ιστοσελίδα | https://www.kwcp.gr/?lang=el |