ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΑΣΙΘΙ: 2810 342474
ΧΑΝΙΑ: 2821 200210
ΡΕΘΥΜΝΟ: 2831 600610

ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ

Ενοικιάζεται μονόχωρη γκαρσονιέρα 35 τ.μ. πρώτου ορόφου στην περιοχή των ΤΕΙ Ηρακλείου, ιδανική για φοιτητές ή εργαζόμενους.

Το ακίνητο αποτελείται από έναν ενιαίο, λειτουργικό χώρο που συνδυάζει καθιστικό, υπνοδωμάτιο και κουζίνα, προσφέροντας πρακτικότητα.

Διαθέτει βασική επίπλωση, όπως καναπέ, κρεβάτι, τραπέζι με καρέκλες, καθώς και εξοπλισμένη κουζίνα με ντουλάπια και ψυγείο. Το μπάνιο είναι αυτόνομο και σε καλή κατάσταση.

Ο χώρος είναι φωτεινός, με άνοιγμα σε μπαλκόνι που προσφέρει φυσικό φως καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Διαθέτει επίσης κλιματισμό για ψύξη και θέρμανση.

Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στα ΤΕΙ Ηρακλείου, με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μεταφοράς, καταστήματα και βασικές υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο 6987313143.


Κωδ. Αγγελίας ΑΚ464817
Τύπος Ενοικίαση
Κατηγορία Γκαρσονιέρες
Περιοχή Ηράκλειο, Πόλη Ηρακλείου, Εσταυρωμένος
Εμβαδόν 35τ.μ.
Τιμή € 380.00
Τιμή / τ.μ. € 10,86
Είδος γκαρσονιέρας Μονόχωρη
Κατάσταση Άριστη Κατάσταση
Εμβαδό (τ.μ.) 35
Υπνοδωμάτια 1
Όροφος 1ος
Μπάνια 1
Τύπος Θέρμανσης Αυτόνομη Θέρμανση
Έτος κατασκευής 2007
Δείκτης ενεργειακής απόδοσης Γ
Προσανατολισμός Προσόψεως
Άλλα Χαρακτηριστικά Ενιαία σαλόνι/κουζίνα , Επιπλωμένο , Μπαλκόνι , Χωρίς κοινόχρηστα

Αγγελία από Gaganis Real Estate
Διεύθυνση Ηράκλειο
Τηλέφωνο1 6987313143
Email harispolitakis1@gmail.com
Ιστοσελίδα https://www.gaganisestate.gr