|
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΑΣΙΘΙ: 2810 342474 ΧΑΝΙΑ: 2821 200210 ΡΕΘΥΜΝΟ: 2831 600610 |
ΣΓΟΥΡΟΚΕΦΑΛΙ
Πωλείται μοναδική ευκαιρία στο Σγουροκεφάλι, Ηράκλειο! Πρόκειται για μονοκατοικία 240 τ.μ. σε οικόπεδο 265 τ.μ., που αποτελείται από τρία ξεχωριστά κτίρια ενωμένα μεταξύ τους, τα οποία μπορούν να διαμορφωθούν είτε ως ένα ενιαίο πολυτελές σπίτι είτε ως τρία ανεξάρτητα διαμερίσματα – ιδανικό για επενδυτές.
Η κατοικία διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και χρειάζεται ολική ανακαίνιση, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή να δημιουργήσει ένα μοναδικό, εξατομικευμένο χώρο. Το ακίνητο βρίσκεται σε στρατηγική θέση, μόλις 15 χλμ. από το νέο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και 21 χλμ. από το κέντρο της πόλης, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υποδομές και τις συγκοινωνίες.
Η ευέλικτη διάταξη και η δυνατότητα διαμόρφωσης τριών ανεξάρτητων μονάδων το καθιστούν ιδανικό για επενδυτές που επιθυμούν υψηλή απόδοση, αλλά και για οικογένειες που αναζητούν έναν ευρύχωρο χώρο προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους. Μην χάσετε αυτή την σπάνια επενδυτική ευκαιρία!
| Κωδ. Αγγελίας | ΑΚ440166 |
| Κωδ. Αναφοράς | 4528 |
| Τύπος | Πώληση |
| Κατηγορία | Μονοκατοικίες - Αυτόνομα κτίρια |
| Περιοχή | Ηράκλειο, Επισκοπή, Σγουροκεφάλι |
| Εμβαδόν | 240τ.μ. |
| Τιμή | € 130000.00 Συζητήσιμη |
| Τιμή / τ.μ. | € 541,67 |
| Είδος Μονοκατοικίας | Κτίριο |
| Κατάσταση | Χρήζει Ανακαίνισης |
| Εμβαδό (τ.μ.) | 240 |
| Υπνοδωμάτια | 3 |
| Μπάνια | 2 |
| Έτος κατασκευής | 1960 |
| Δείκτης ενεργειακής απόδοσης | Η |
| Διαθέσιμο από | 29/8/2025 |
| Προσανατολισμός | Διαμπερές |
| Άλλα Χαρακτηριστικά | Αυλή , Βεράντα |
| Αγγελία από | ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΓΗ Μεσιτικό |
| Διεύθυνση | Λεωφ. Δημοκρατίας 57 |
| Τηλέφωνο1 | 6947421771 |
| Τηλέφωνο2 | 2810224777 |
| christos@ktimatomesitikigi.gr | |
| Ιστοσελίδα | https://www.ktimatomesitikigi.gr |