|
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΑΣΙΘΙ: 2810 342474 ΧΑΝΙΑ: 2821 200210 ΡΕΘΥΜΝΟ: 2831 600610 |
ΠΑΤΣΙΔΕΣ
Διατίθεται προς πώληση οικόπεδο 310 τ.μ., άρτιο και οικοδομήσιμο, στην περιοχή Πατσίδες Ηρακλείου, μόλις 11 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Το οικόπεδο διαθέτει εγκεκριμένη άδεια οικοδομής για συνολική επιφάνεια 280 τ.μ. (240 τ.μ. ισόγειο και 40 τ.μ. υπόγειο), γεγονός που εξοικονομεί χρόνο και κόστος στον μελλοντικό αγοραστή. Είναι κατάλληλο για την κατασκευή κατοικίας μόνιμης ή εξοχικής χρήσης, αλλά και για επενδυτική αξιοποίηση, όπως τουριστική βίλα ή κατοικία βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb).
Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακό σημείο του χωριού, σε ήσυχο δρόμο και σε ύψωμα, προσφέροντας ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στο καταπράσινο τοπίο και τις γύρω περιοχές. Η πρόσβαση είναι εύκολη, ενώ υπάρχουν συνδέσεις για δίκτυα ύδρευσης, ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεφώνου σε κοντινή απόσταση.
Η περιοχή των Πατσίδων συνδυάζει την ηρεμία της υπαίθρου με την εγγύτητα στην πόλη, καθιστώντας το ακίνητο μια ιδανική πρόταση για όσους επιθυμούν ποιότητα ζωής σε ένα φυσικό και ήσυχο περιβάλλον, χωρίς να απομακρύνονται από τις ανέσεις του Ηρακλείου.
| Κωδ. Αγγελίας | ΑΚ429182 |
| Κωδ. Αναφοράς | 3551 |
| Τύπος | Πώληση |
| Κατηγορία | Οικόπεδα |
| Περιοχή | Ηράκλειο, Αρχάνες, Πατσίδες |
| Εμβαδόν | 310τ.μ. |
| Τιμή | € 60000.00 |
| Τιμή / τ.μ. | € 193,55 |
| Εμβαδό (τ.μ.) | 310 |
| Συντελεστής Δόμησης | 0.8 |
| Συντελεστής Κάλυψης | 60 |
| Κλίση | Αμφιθεατρικό |
| Θέα | Απεριόριστη θέα |
| Άλλα Χαρακτηριστικά | Με άδεια οικοδομής , Άρτιο , Οικοδομήσιμο |
| Αγγελία από | ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΓΗ Μεσιτικό |
| Διεύθυνση | Λεωφ. Δημοκρατίας 57 |
| Τηλέφωνο1 | 6947421771 |
| Τηλέφωνο2 | 2810224777 |
| christos@ktimatomesitikigi.gr | |
| Ιστοσελίδα | https://www.ktimatomesitikigi.gr |