Χαλκιαδάκης και Unilever στο πλευρό του Κέντρου Υγείας Μοιρών, Τυμπακίου και Ζαρού

Στηρίζουμε τις τοπικές δομές υγείαςτου τόπου μας.

 

Σε μια σημαντική χορηγία, σεσυνεργασία με την εταιρεία Ελαϊς – UnileverHellasA.E., προχώρησε η μεγάλη Κρητική εταιρεία ΧαλκιαδάκηςΑ.Ε. προς το Κέντρο Υγείας Μοιρών και τα Πολυδύναμα Ιατρεία Ζαρού καιΤυμπακίου.

 

Ειδικότερα, έπειτα από πρωτοβουλία τωνσούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, παραδόθηκαν την Παρασκευή 09/04 στους υπευθύνουςτων συγκεκριμένων Δομών, τρία κλιματιστικά, καθώς και καθαριστικά (χλωρίνες,πολυκαθαριστικά, σακούλες και αναλώσιμα), τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες τωνΚέντρων για έναν ολόκληρο χρόνο. Ταυλικά παρέλαβαν από τον Δ/ντη Marketingτης ΧαλκιαδάκηςΑ.Ε. Μιχάλη Τζαγκαράκη, τον Δ/ντη του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στιςΜοίρες Γιώργο Μερωνιανάκη και τον εκπρόσωπο της Ελαϊς- UnileverΚώστα Ρουμπάκη, η Δ/ντρια του Κ.Υ. Μοιρών Κατερίνα Τσικαλά, η Προϊσταμένη καιΠρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Μαρία Πότση - Καράλη και ο Γενικός Γιατρός τουΠολυδύναμου Ιατρείου Τυμπακίου Μανώλης Μεραμβελιωτάκης.

 

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μιασειρά δράσεων της Χαλκιαδάκης Α.Ε., με στόχο την ουσιαστική βελτίωση τηςκαθημερινότητας για το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των Δομών,καθώς και των επισκεπτών - ασθενών τους.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένοπρόγραμμα, που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνηςτης Χαλκιαδάκης Α.Ε., αναμένεται ναεπεκταθεί το επόμενο διάστημα με τη συνεργασία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.Σε συνεργασία με τα στελέχη της 7ης ΥΠΕ, τα supermarketsΧαλκιαδάκης προχωράνε σε κάλυψη άμεσων αναγκών σε ιατρικό εξοπλισμό και υλικοτεχνική υποδομή σετοπικές δομές υγείας σε ολόκληρη την Κρήτη.

Όπως μάλιστα δήλωσαν στελέχη τηςεταιρείας: «Τη στιγμή της μάχης με τον Covid19,αυτές οι δράσεις προσφοράς είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για ναενισχύσουμε τον αγώνα των Ηρώων της πρώτης γραμμής. Υποστηρίζουμε, με τησυνεργασία και εταιρειών - προμηθευτών μας, την κοινή προσπάθεια και ευχόμαστεόλη αυτή η κατάσταση, να αποτελεί σύντομα παρελθόν.».

 

Για τις δράσεις των supermarketsΧαλκιαδάκης μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.xalkiadakis.gr/el/nea