72 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου μπορούν να υποβάλουν (είτε ηλεκτρονικά, είτε ταχυδρομικώς) τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για τις 72 θέσεις εργασίες στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου. 


Οι 72 προσλήψεις, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, προκηρύχτηκαν από τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής-Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ), προκειμένου να καλυφθούν για τους επόμενους μήνες, μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι δηλαδή, οι ανάγκες λειτουργίας των δημοτικών παιδικών σταθμών. Οι ειδικότητες αφορούν σε βρεφονηπιοκόμους, βρεφοκόμους-παιδοκόμους, μάγειρες και εργάτες καθαριότητας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την προκήρυξη του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, οι 72 προσλήψεις κατανέμονται ως εξής: Θα προσληφθούν 28 άτομα με ειδικότητα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Βρεφονηπιοκόμων, 25 άτομα με ειδικότητα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων, 4 άτομα με ειδικότητα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγείρων, και 15 άτομα με ειδικότητα Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Εργατών. Και για τα 72 άτομα που θα προσληφθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου που θα συναφθούν θα έχουν διάρκεια μέχρι 11 μήνες και δε θα μπορούν να υπερβαίνουν την 31η Ιουλίου 2021. 

Η ανακοίνωση 

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής-Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου, «οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ. 6 συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να την αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Μάρκου Παπαδοπούλου 4, Τ.Κ. 71.202, Ηράκλειο Κρήτης, είτε με αποστολή στο email: dopafmai.heraklion@gmail.com με σκαναρισμένα όλα τα δικαιολογητικά σε αρχείο μορφής pdf. Προσοχή: όχι και με τους δύο τρόπους. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 10 ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από 29/8/2020 μέχρι και 7/9/2020», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Περισσότερα: http://www.dopafmai.gr/el/prosxoliki-agogi/anakoinwseis-prosxolikis-agogis

Πηγή: neakriti.gr