ΑΧΛΑΔΑ

ΓΑΖΙ, - Ξενοδοχείο 400τμ σε οικόπεδο 5000τμ, 27 κλίνες, κατασκευή 2008, ανακαίνιση 2014, ενεργειακή κλάση Δ, κεντρική θέρμανση, κλιματισμός, parking, πισίνα.
Ένα παραδοσιακό οικολογικό οικογενειακό ξενοδοχείο χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου, 315 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, 7 χλμ. απόσταση από 4 διαφορετικές παραλίες και 18 χλμ. από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου (πρωτεύουσα της Κρήτης).
Αποτελείται από: 4 ανεξάρτητες βίλες, 3 στούντιο διαμερίσματα, κεντρικό κτίριο με σαλόνι και ρεσεψιόν. Δύο πισίνες, μία για ενήλικες και μία για παιδιά. Διαθέτει ηλιακούς θερμοσίφωνες, τζάκι για ξεκούραση που το καθιστά απόλυτα κατάλληλο για χειμερινό τουρισμό.
Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο με αυστηρές περιγραφές για την αντιμετώπιση του περιβάλλοντος, ηλιακό πάνελ, σε λίγο πρόκειται να τοποθετηθούν Φ/Β, πηγή νερού από το βουνό, περιοχή ανέπαφη εδώ και αιώνες. Επιπλέον, οι οικολογικές δραστηριότητες είναι πολυάριθμες σε πεζοπορία, διατροφή, καλλιέργεια, γαστρονομία, ιππασία, φυτείες ελαιόδεντρων (μερικές είναι χιλιάδων ετών) κ.λπ.
Εντός της ζώνης του δήμου που σημαίνει ότι μπορούν να κατασκευαστούν περισσότερα τετραγωνικά μέτρα.
Το ξενοδοχείο κέρδισε διακρίσεις επί των ημερών της διοίκησης του ιδιοκτήτη έως και 9,7 βαθμολογία με την booking.com, υψηλότερη βαθμολογία στον ταξιδιωτικό σύμβουλο συν βραβεία, 10 καλύτερα οικογενειακά θέρετρα εναλλακτικού τουρισμού στην Ευρώπη από την εφημερίδα Guardian, τηλεοπτικές συνεντεύξεις όπως το ντοκιμαντέρ της τηλεόρασης 5 Monde, γερμανικές εφημερίδες Brigitte.com, κ.λπ.
Είναι εγγεγραμμένο στο Lonely Planet, στο Guide Routard, στο Guide Michelin και σε πολλούς άλλους διεθνείς οδηγούς, γεγονός που το κάνει ορατό σε όλους τους ταξιδιώτες, μοναχικούς τουρίστες, πεζοπόρους κ.λπ.

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας

ΚΜ Real Estate

δείτε όλες τις αγγελίες μας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ341264
Κωδ. Αναφοράς 5634
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Ξενοδοχεία
Περιοχή Ηράκλειο, Ευρύτερη περιοχή Ηρακλείου, Αχλάδα
Εμβαδόν 400τ.μ.
Τιμή € 1.300.000
Τιμή / τ.μ. € 3.250,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμβαδό (τ.μ.):
400
Σε οικόπεδο (τ.μ.):
5000
Αριθμός Κλινών:
27
Κατηγορία:
3 αστέρων
Ανανεώθηκε:
σήμερα
Επισκέψεις:
274