ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ NOKTA IMPACT

Χαρακτηριστικά

1. Πολλαπλή συχνότητα Λειτουργίας

Επιλέξτε ανάμεσα στις 3 επαναστατικές συχνότητες λειτουργίας του Impact 5khz, 14khz και 20khz. Τρεις ανιχνευτές μετάλλων σε ένα για να βρίσκετε από ένα μικρό ψήγμα φυσικού χρυσού gold nugget επιφανειακά μέχρι και ένα κιβώτιο ή σεντούκι θησαυρού σε μεγάλο βάθος.

2. Δυο (2) λειτουργίες αναζήτησης παλμικού

Το Impact είναι ξεχωριστό γιατί μεταμορφώνεται από VLF σε παλμικό χωρίς κίνηση. Έτσι ο στόχος γίνεται σχήμα στον χειριστή και γνωρίζει το μέγεθος του αντικειμένου.

3. Υψηλή Απόδοση και Ασύγκριτο Βάθος

Χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, προηγμένος σχεδιασμός και εργονομία που προσφέρουν βάθος ανίχνευσης μέχρι τα 2,5 μέτρα όπως ένα μεγάλο καζάνι.

4 Επιλέξιμα Βάθη ID Στόχου

Ρυθμίστε εύκολα το βάθος που το Impact αναγνωρίζει ψηφιακά ένα στόχο.

5. Ισορροπία Εδάφους με 3 Επιλογές

Αυτόματη, Ημί-Αυτόματη και Χειροκίνητη. Απορρίψτε και τα πιο δύσκολα εδαφικά και πετρώματα και σκάψτε μόνο πολύτιμα ευγενή αντικείμενα.

6. Δόνηση

Η αθόρυβη ρύθμιση του Impact για διακριτική έρευνα. Το Impact δεν εκπέμπει ήχο και δεν χρειάζεται να φοράτε ακουστικά για να ανιχνεύσετε ένα στόχο. Μόνο ο χειριστής καταλαβαίνει την παρουσία στόχου και ελέγχει απόλυτα το περιβάλλον γύρω του,

7. Φακός LED

Ενεργοποιήστε τον ενσωματωμένο φακό του Impact όταν κάνετε έρευνα σε βραδινές ώρες ή σκοτεινά μέρη. Πολύ χρήσιμος σε μέρη όπως πηγάδια, σπηλιές και τούνελ.

8. Προαιρετικά Ασύρματα Ακουστικά 2,4 GHz

Ξεχάστε τα καλώδια και προμηθευτείτε τα ασύρματα ακουστικά της NOKTA για άνετη αναζήτηση.

9. Δώδεκα (12) Λειτουργίες Αναζήτησης

2 παλμικές χωρίς κίνηση, 2 για όλα τα μέταλλα και 8 λειτουργίες διαχωρισμού για έρευνα σε όλα τα εδάφη και ανίχνευση όλων των διαφορετικών μεταλλικών στόχων.

10. Προηγμένος Διαχωρισμός & Δυνατότητα Ανίχνευσης

Το Impact διαθέτει τον καλύτερο διαχωρισμό μετάλλων παγκοσμίως και βρίσκει ακόμα και τους καλά κρυμμένους στόχους πίσω από ανεπιθύμητα αντικείμενα.

11. Δυνατότητα Online Αναβάθμισης

Συνδέστε το Impact με τον υπολογιστή σας και αναβαθμίστε τον με μελλοντική ανανεωμένη έκδοση λογισμικού.

12. Μηδενικό Κόστος Λειτουργίας

Δεν θα ξαναχρειαστεί να αγοράσετε μπαταρίες. Ο ανιχνευτής έρχεται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες υψηλής ποιότητας, φορτιστή σπιτιού και φορτιστή αυτοκινήτου. Η αυτονομία των μπαταριών μπορεί να ξεπεράσει τις 17 ώρες συνεχόμενης αναζήτησης.

13. Τρία σύγχρονα αδιάβροχα πηνία τύπου DD

Το Impact έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε ανάλογα με τον στόχο που ψάχνουμε το ιδανικότερο πηνίο. Όταν ψάχνουμε για φυσικό χρυσό χρησιμοποιούμε το μικρότερο πηνίο, όταν ψάχνουμε νομίσματα, κειμήλια το μεσαίο και όταν θέλουμε στόχους θησαυρών όπως μια κατσαρόλα, ένα κιβώτιο ή ένα καζάνι χρησιμοποιούμε τον επαγγελματικό δίσκο για αποκρύψεις θησαυρών και χρυσών λιρών. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

14. Ειδικά Φίλτρα για Πετρώματα

Το impact διαθέτει ειδικά φίλτρα για να μην επηρεάζεται από πετρώματα. Είναι ο μοναδικός ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού που δε χτυπάει ΣΕ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ, ΧΡΥΣΟΠΕΤΡΕΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, ΕΔΑΦΙΚΑ. Έτσι το χόμπι μας γίνεται πιο ευχάριστο.

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας

Αγγελία από Ιδιώτη

Κωδ. Αγγελίας ΑΓ380246
Τύπος Προσφορά
Κατηγορία Διάφορα Χόμπι
Περιοχή Ηράκλειο, Πόλη Ηρακλείου
Τιμή € 750
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανανεώθηκε:
Σάββατο, 20 Απρ 2024
Επισκέψεις:
165