ΙΤΑΝΟΣ

Στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Κρήτης, στην πανέμορφη ΄΄Κάτω Ζάκρο πωλείται οικογενειακή επιχείρηση επιπλωμένων διαμερισμάτων συνολικής επιφάνειας κτισμάτων 507 τετραγωνικών μέτρων, μέσα σε μία έκταση 6750 τετραγωνικών μέτρων πανέμορφου κήπου, με αμπελώνα, πολλά είδη καρποφόρων δέντρων, καλλωπιστικά φυτά και πολλά λουλούδια. Τα διαμερίσματα είναι χωρισμένα σε δύο μπλόκ και σε δύο επίπεδα με ισόγεια πρόσβαση, με πολύ μεγάλες ιδιωτικές βεράντες με πανοραμική θέα σε όλη την περιοχή, Φαράγγι των νεκρών, Μινωικό Ανάκτορό και την πανέμορφη παραλία.
Η χρήση τους μπορεί να παραμείνει ως έχει με εξασφαλισμένη πληρότητα για 7 μήνες τον χρόνο, αλλά και με μικρές εσωτερικές αλλαγές μπορεί
να μετατραπεί σε boutique hotel. Ακόμα με μικρές αλλαγές μπορεί να μετατραπεί σε τέσσερεις πολυτελείς και ανεξάρτητες κατοικίες δύο στο πρώτο επίπεδο και δύο στο δεύτερο επίπεδο με ισόγεια πρόσβαση.
Στα διαμερίσματα υπάρχει αίθουσα και αυλή με άδεια snack bar που δεν λειτουργεί και δεν είναι εξοπλισμένη.
Σε απόσταση 400 μέτρων από τα διαμερίσματα και με την ίδια τιμή δίνετε και ένας κήπος 1000 τετραγωνικών μέτρων με ελαιώνα και με βαθύ πηγάδι με όλες τις άδειες από το οποίο με τηλεχειριστήριο από τα διαμερίσματα αντλείται το νερό και αρδεύεται όλη η έκταση 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Στην οροφή των διαμερισμάτων υπάρχουν εγκατεστημένοι ηλιακοί θερμοσίφωνες που εξασφαλίζουν την συνεχή ροή ζεστού νερού, επίσης υπάρχουν φωτοβολταϊκά που υπερκαλύπτουν την κατανάλωση ρεύματος.
Επίσης υπάρχει υπόγεια δεξαμενή νερού 72 κυβικών που εξασφαλίζει την συνεχή παροχή νερού σε περίπτωση διακοπής από το δημοτικό δίκτυο.
Όλα τα διαμερίσματα έχουν την δική τους θέση στάθμευσης, αλλά υπάρχει και ελεύθερος χώρος για δημιουργία και άλλων θέσεων στάθμευσης.
Τα διαμερίσματα απέχουν 400 μέτρα από την παραλία και τις ταβέρνες.
Από την πόλη της Σητείας που έχει Αεροδρόμιο και Λιμάνι η απόσταση με το αυτοκίνητο είναι 55 λεπτά και οι γειτονικές παραλίες Ξεροκάμπου, Χιόνας, Κουρεμένου, Βάι από 20 έως 35 λεπτά.
Η Κάτω Ζάκρος είναι προστατευμένη περιοχή και δεν επιτρέπεται η οικοδόμηση.
Έτσι τα υπάρχοντα κτίσματα έχουν διαχρονική υπεραξία και η αγορά τους είναι επιτυχία.

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ361722
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Ξενοδοχεία
Περιοχή Λασίθι, Ίτανος, Ζάκρος Κάτω
Εμβαδόν 507τ.μ.
Τιμή € 2.000.000
Τιμή / τ.μ. € 3.944,77
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμβαδό (τ.μ.):
507
Σε οικόπεδο (τ.μ.):
6750
Αριθμός Κλινών:
4
Ανανεώθηκε:
Δευτέρα, 22 Απρ 2024
Επισκέψεις:
457