ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:

Όμιλος ξενοδοχείων Kassavetis Center, με τουριστικά καταλύματα στην Κρήτη, αναζητά Υπεύθυνο Κρατήσεων, για μόνιμη εργασία με έδρα την Κρήτη - Χερσόνησος.
Ο/Η υποψήφιος/α θα αναλάβει την οργάνωση, τον συντονισμό, τον έλεγχο και την εκτέλεση των καθημερινών αρμοδιοτήτων και εργασιών που σχετίζονται με τις πωλήσεις και κρατήσεις από το διαδίκτυο και τα συμβόλαια από Tour Operators.

Κύρια καθήκοντα:

Καθημερινή διαχείριση, διαρκής ενημέρωση και ανάπτυξη όλων των ΟΤΑs (Booking.com, Expedia, website.. κ.λπ.), καταχώριση τιμών, προσφορών και πληροφοριών σε όλα τα δίκτυα ΟΤΑ. Παρακολούθηση, σύγκριση και αξιολόγηση των στατιστικών στοιχείων όλων των παραπάνω συστημάτων. Επικοινωνία με τους υπευθύνους των ΟΤΑs για αναζήτηση βέλτιστων πρακτικών προώθησης και πωλήσεων. Kαθημερινός έλεγχος πληρότητας. Έλεγχος τιμών κρατήσεων των ανταγωνιστών. Παρακολούθηση υλοποίησης τιμολογιακής πολιτικής και παρακολούθηση εισπράξεων. Σωστή καταχώρηση κρατήσεων και δημιουργία αναφορών. Σύνταξη μηνιαίων αναφορών πληρωμής και στατιστικών. Εξυπηρέτηση αιτημάτων πελατών που προέρχονται από όλα τα δίκτυα της εταιρίας. Διαχείριση σχολίων και παραπόνων πελατών των ξενοδοχείων στο διαδίκτυο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν:
Πτυχίο τριτοβάθμιας είναι απαραίτητο, με προτίμηση Πτυχίο Τουριστικής Σχολή. Εμπειρία στη διαχείριση των extranets.
Προϋπηρεσία σε τουριστικό γραφείο ή ξενοδοχείο στο τμήμα κρατήσεων σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα 3* και πάνω. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας σε προφορικό και γραπτό επίπεδο, γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών θα εκτιμηθεί. Άριστη γνώση Η/Υ (Word, Excel, Outlook) και πολύ καλή γνώση channel manager. Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε απαιτητικές καταστάσεις. Ευδιάθετος γρήγορος και αποτελεσματικός με καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες ώστε να επιτυγχάνει άμεση επίλυση κάθε ανάγκης η απαίτησης. Ευπαρουσίαστη & επαγγελματική εμφάνιση, ευχάριστη προσωπικότητα. Διαχείριση χρόνου. Οργανωτικές δεξιότητες. Ομαδικό πνεύμα.

Προσφέρονται:
Ευχάριστο και σταθερό εργασιακό περιβάλλον. Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων. Δυνατότητες εξέλιξης.
Αποστολή βιογραφικών συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία στο info@kassavetiscenter.com

Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας

Αγγελία από Ιδιώτη

Κωδ. Αγγελίας ΕΓ305625
Τύπος Ζητούνται για Εργασία
Κατηγορία Ρεσέψιον - Υποδοχή
Περιοχή Ηράκλειο, Χερσόνησος, Χερσονήσου Λιμάνι
Τιμή Συζητήσιμη
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανανεώθηκε:
Δευτέρα, 29 Απρ 2024
Επισκέψεις:
92