ΓΟΥΒΕΣ ΑΝΩ

Στις Πάνω Γούβες, 10 λεπτά μακριά από τις αμμώδεις παραλίες των Γουβών και μόλις 25 λεπτά μακριά από το κέντρο του Ηρακλείου, πωλείται προνομιακό οικόπεδο 4.463τμ. Το ακίνητο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο αφού δύναται να οικοδομήσει έως 200 τμ για οικία. Έχει πρόσοψη σε δημοτικό δρόμο και λόγω της θέσης του έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα.
Οι (Άνω) Γούβες είναι ένα μικρό και γραφικό χωριό χτισμένο δίπλα από το χαμηλό βουνό Εδερη σε ύψος λίγο πάνω από τα 300μέτρα, προσφέροντας μαγευτική θέα και 2 χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο Κάτω Γούβες. Και οι δύο οικισμοί, οι Γούβες και οι Κάτω Γούβες, βρίσκονται περίπου 18 χιλιόμετρα Ανατολικά από το Ηράκλειο.
Κολύμπι, θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες μπορεί να κάνει κανείς στις υπέροχες αμμουδερές παραλίες των Γουβών. Καλό φαγητό μπορείτε να γευτείτε σε πολλές ταβέρνες και εστιατόρια της περιοχής. Επίσης μπορείτε να πιείτε το καφέ σας ή τη ρακή σας στα καφενεία του χωριού.
Η πρόσβαση από το Ηράκλειο είναι πολύ εύκολη με τακτικά και πυκνά δρομολόγια λεωφορείων, με ταξί και με ενοικιαζόμενα ή ιδιωτικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ256369
Κωδ. Αναφοράς 0162
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Οικόπεδα
Περιοχή Ηράκλειο, Γούβες, Γούβες Άνω
Εμβαδόν 4463τ.μ.
Τιμή € 90.000
Τιμή / τ.μ. € 20,17
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμβαδό (τ.μ.):
4463
Απόσταση από θάλασσα (σε μέτρα):
1700
Κλίση:
Επικλινές
Θέα:
Απεριόριστη θέα
Άλλα Χαρακτηριστικά:
Άρτιο
Οικοδομήσιμο
Ανανεώθηκε:
Δευτέρα, 13 Μαϊ 2024
Επισκέψεις:
635