ΤΕΜΕΝΟΣ

πολυτελής βίλα 400τμ στις Γούρνες Τεμένους. Στη βίλα μπορούν να κατοικίσουν μέχρι 12 άτομα καθώς διαθέτει συνολικά 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο και ευρύχωρο σαλόνι με τηλεόραση, τζάκι, DVD player και WiFi. Επίσης διαθέτει κλιματισμό, θέρμανση, πλυντήριο ρούχων.
Η ιδιωτική πισίνα με το τζακούζι περιβάλλεται από ευρύχωρες βεράντες και κήπο με πανέμορφα κρητικά φυτά. Στην πισίνα (η οποία είναι και θερμαινόμενη) υπάρχει επίσης μια περιοχή σάουνας και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Οι εξωτερικοί χώροι προσφέρουν ένα συνδυασμό επιλογών για χαλάρωση. Ο κήπος και οι ηλιόλουστες βεράντες είναι επιπλωμένες με πολυθρόνες ξαπλώστρες, τικ τραπέζια και άνετες ξαπλώστρες από τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε μοναδική θέα και αρώματα κήπου! Ο χώρος ψησταριάς με την τραπεζαρία κάτω από την ευρύχωρη βεράντα προσφέρει εξαιρετικές στιγμές απόλαυσης για εσάς που θέλετε να νιώσετε ότι έχετε κρατήσει ένα τραπέζι στο καλύτερο εστιατόριο.
Αυτή η βίλα είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ζήσουν στην απομόνωση ενός χαλαρωτικού, ιδιωτικού περιβάλλοντος, σε πολύ μικρή απόσταση από τη θάλασσα και την πόλη του Ηρακλείου. Η βίλα διατίθεται επίσης και για ενοικίαση με την ημέρα. Τα κατοικίδια δεν είναι δεκτά.

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ208212
Κωδ. Αναφοράς 1001
Τύπος Ενοικίαση
Κατηγορία Μονοκατοικίες - Αυτόνομα κτίρια
Περιοχή Ηράκλειο, Τέμενος
Εμβαδόν 400τ.μ.
Τιμή € 2.950
Τιμή / τ.μ. € 7,38
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδος Μονοκατοικίας:
Βίλλα
Κατάσταση:
Άριστη Κατάσταση
Εμβαδό (τ.μ.):
400
Όροφος:
Ισόγειο
Υπνοδωμάτια:
5
Μπάνια:
4
Τύπος Θέρμανσης:
Αυτόνομη Θέρμανση
Έτος κατασκευής:
2005
Προσανατολισμός:
Διαμπερές
Άλλα Χαρακτηριστικά:
Ημιυπαίθριοι Χώροι
Μπαλκόνι
Ηλεκτρικά εξοπλισμένο
Υπόγειο
Κλιματισμός
Parking
Επιπλωμένο
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Βεράντα
Internet
Ενιαία σαλόνι/κουζίνα
Κήπος
Ανανεώθηκε:
Δευτέρα, 22 Απρ 2024
Επισκέψεις:
626